Ali Sami Yen'deki Son Maçta Kadroya Bile Alınmayan Arda Turan'ın Paylaşımları Taraftarları İkiye Böldü

Galatasaray'ın Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun evinde oynadığı son maçında kadroya Domenec Torrent tarafından alınmayan Arda Turan, dün gece yaptığı paylaşımlarla çok konuşuldu. Galatasaray taraftarının önüne son kez Adana Demirspor karşısında çıkma fırsatı elinden alınan Arda Turan'ın duygusal mesajları sosyal medyanın gündemindeydi.

Adana Demirspor maçında son kez Galatasaray taraftarının önüne çıkarak veda etmek isteyen Arda Turan, Domenec Torrent tarafından kadroya alınmadı.

Babel ve Feghouli'yi son kez Galatasaray taraftarının önüne çıkartan Torrent'in Arda Turan'a yaptığı bu düşüncesiz hareket taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Maçın ardından gözüne uyku girmeyen Arda Turan şöyle bir paylaşım yaptı:

'Yok kardeşim, ben 13 milyon Euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum. Müsaade edin' ifadelerini kullandı.

Arda Turan daha sonra CNN Türk Spor'un kendi haberini veriliş tarzına sitem etti.

'Domenec Torrent'in kadroya almadığı Arda Turan'dan ilginç açıklama' başlığıyla verilen habere Arda Turan, 'Sana ilginç gelmiştir… yıllardır yaptığınız gibi' diyerek sitemini dile getirdi.

Arda Turan'ın yaptığı paylaşımlara Galatasaraylı taraftarlardan destek geldi:

Aynı zamanda Arda Turan'ın bu çıkışına destek olmayanlar da oldu:

Siz Arda Turan'ın sitemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR

Berkay'ın karısına asılıp, silahla olay çıkaran, uçakta babası yaşındaki adama ahlaksızca davranışlarda bulunan, GS dan olmadık zamanda giden ve gittikten sonra abuksubuk hayatı ve davranışları yüzünden futboldan uzaklaşan, ve taraftar istemediği halde GS' a dönen Arda mı? Kardeş hizmetlerini daha büyük takımlara transfer olarak ve daha iyi fırsatların eline geçerek zaten ödendi. Bunu tek taraflı olarak görme. Sen GS tarihindeki kara bir lekesin. Efsaneler bambaşkadır. Ben bir GS lıyım, ama Hagi ve Alexi efsanedir. Sen ise onların hiçbirşeyi olamayacak , işsiz kalınca hiçbir takım istemeyince GS tarafından "KORUMA" altına alınmak için transfer edilen sıradan bir futbolcusun. Herkes gün gelir öder yaptıklarının bedelini. Şu anda neden Barça da Jübile yapamadığını bir sor kendine. Ve lütfen Antrenör vs diye Kulüpte yer alma.

17.05.2022

Sahi Berkay da kimin karısına asılmıştı.. !? Arda yaptıysa da arkadaşı Caner için misilleme yapmıştır en fazla.. Gerçek manada bir asılma olduğunu zannetmiyorum. Arda nın yanlışı çoktur ama ne yaptıysa kendisine yaptı. Galatasaraya yaptığı bir yanlış yoktur..

17.05.2022

Öncesinden bahsetmişsin de sonrasından hiç bahsetmemişsin Arda... Rakip takım taraflarının bile sevdiği bir oyuncuyken ne oldu da nefret edilen bir adama dönüştün? Bence uykusuz kaldığın geceler de neden son maça çıkamadım diye düşüneceğine bunu düşün, her sorunun cevabını bulursun.

Sen adamsın Arda özellikle konu Galatasaraylılık ise Fatih Terim 1 sen 2 sizin üstünüzde bi Galatasaray tarihi vardır

TÜM YORUMLARI OKU (12)