Ali Sabancı, "Galatasaray'a Başkan Olacak mısın?" Sorusuna Yanıt Verdi

Sabancı ve Koç ailelerinin futbolla içli dışlı oldukları biliniyor. Hatta Koç ailesinden Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığının yanı sıra Rahmi Koç'un Beşiktaş taraftarlığı sık sık gündeme geliyor. Sabancılar'da da Ali Sabancı'nın Galatasaray taraftarlığı fanatiklik boyutunda. Murat Ülker'in konuğu olan ve sorularını yanıtlayan Ali Sabancı, Galatasaray başkanlığı ile ilgili gelen soruyu da yanıtladı. Sıkı bir Galatasaraylı olduğunu söyleyen Sabancı ilginç bir açıklama daha yaptı.

Ali Sabancı'nın Galatasaray aşkı bir sır değil. Her fırsatta maçlara gitmeye çalışan Sabancı için Galatasaray büyük bir tutku.

Murat Ülker de kendi kanalında ağırladığı Sabancı'ya bunu sordu ve Galatasaray başkanlığı hayali var mı sorusu yöneltti.

Sabancı, "Evet, sıkı bir Galatasaraylıyım ve bu kulübe olan sevgim her zaman özel bir yerde duruyor. Ancak Galatasaray Başkanlığı gibi bir hedefim yok." açıklaması yaptı.

Kulüp başkanlığının yoğun mesai gerektirdiğini söyleyen Ali Sabancı işlerine odaklandığını söyledi ve " Galatasaray taraftarı olarak kulübü her zaman desteklemek ve başarılarını görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor." dedi.

Pegasus'un renkleri Galatasaray'dan dolayı mı sarı kırmızı oldu sorusuna ise Sabancı, "Biz Pegasus’u aldığımızda renkleri buydu. Ama muhteşem bir tesadüf değil mi?" açıklaması yaptı.

İlginizi Çekebilir

Voleybolda Fenerbahçe ve Galatasaray Hem Kadınlar Hem Erkeklerde Bu Hafta Karşı Karşıya Geldi
Jose Mourinho'dan Geriye Düşme Eleştirilerine İronik Cevap Geldi
Fenerbahçe'ye Mağlup Olan Çaykur Rizespor Cephesinden Arka Arkaya Paylaşımlar
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi