Ali Koç’un Devlet Bahçeli’yi Ziyaretine Damga Vuran 17-25 Aralık Detayı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün MHP Genel Merkezi'ne gelerek Devlet Bahçeli ile görüştü.

Görüşmenin ardından paylaşılan fotoğraflarda, Bahçeli'nin gazeteci Can Dündar'a “Pilini ben çıkarttım, 17-25’e sabitledim, hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” diyerek gösterdiği '17-25 Aralık' saatinin yıllar sonra Koç ziyaretinde yerinde durduğu görüldü.

2015 yılında Ankara’da Bahçeli’yi ziyaret eden dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, MHP liderinin odasında 17.25’te sabitlenen saatin hikayesini aktarmıştı.

Saati, 17-25 Aralık soruşturmalarına atfen 17.25’te durduran Bahçeli, “Bunu bizzat ben yaptım. 17.25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” demişti.

Abdurrahman Dilipak’ın ‘Özgür Özel Silahla Vurulmuş’ İddiasına CHP’den Yalanlama Geldi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
19.08.2024

17-25'e kadar daha neler neler söylemiştin Devlet abi! Hepsi valla dün gibi. Soylu reisim de Demokrat Partiliyken az atıp tutmamıştı da, "bunlardan hesap sormazsam namerdim" demişti. Erdoğan abimin zaten sabahtan öğleye, öğleden yatsıya kadar değişebilen, zürriyetten papaz cüppesine değin çeşit çeşit açıklamaları hala kulaklarımızda. Çiller'in Refahyol öncesi açıklamaları da güzel detaydır. Gaf dedin mi Binali Yıldırım'ın selefi Yıldırım Akbulut vardı. ABD'li Turgut Özal zaten evlere şenlikti. Şeriatperver Menderes, milleti odundan sayardı... Yani demem o ki o kadar çok detay var ki siyasi geçmişimizde Gazi'den sonra. Ama bana soracak olursanız en güzel detay yine de kendisinin Gençliğe Hitabesidir!

19.08.2024

Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Tebrik ediyorum umarım bu yorumu herkes okur ve bir nebze hafızalar tazelenir

20.08.2024

17-25 i ortaya cikartanlar nerede??kimse sormuuor mu???

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ