Ali Koç - Aziz Yıldırım Buluşmasında Laf Cumhurbaşkanı Başdanışmanına Dokununca Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe'nin tarihi seçimlerinin ardından Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında yaşanan diyalog hakkında ilk defa Mynet'e açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında gerçekleşen konuşma sırasında Koç, Uçum'un adını anarak "Devreye girdi" ifadesini kullanmıştı. "Siz sessiz kaldınız kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi" diyen Koç'a Yıldırım, "Senin de dostun Beylerbeyi'nde görüşmedin mi?" demişti.

Bu iddiaların ardından Mynet Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım ile görüşen Uçum, "Devreye girdiğim iddia edilen konu, yaptığım tweetle alakalıdır. Bu tweette Fenerbahçe'ye verdiğim tam desteği görebilirsiniz. Bu açıklamayı başka bir şekilde yorumlamak mümkün değildir." şeklinde konuştu.

O tweet👇🏻

Fenerbahçe Kulübü'nün tarihi nitelikteki seçimleri dün Ülker Stadyumu'nda yapıldı. Genel kurulda rekor sayıda, 27 binden fazla oy kullanıldı. Ali Koç, 16.464 oy alarak Fenerbahçe'nin başkanı seçildi.

Koç'un seçim zaferinin ardından tebrik mesajları birbiri ardına geldi. Bu tebrik edenler arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da yer aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koç'u tebrik eden Uçum, şu ifadeleri kullandı👇🏻

İlginizi çekebilir:

Ali Koç ve Aziz Yıldırım Buluşması Ekranlarda Reyting Rekorları Kırdı!

Popüler İçerikler

İrfan Değirmenci'den Kendisini Eleştirenlere Yanıt: "Ben LGBTİ Kimliğimle Barışığım"
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
Anket: Bozkurt İşareti Siyasi Simge mi?
YORUMLAR
10.06.2024

Öyle bi ülkeyiz ki , kimse adama şey demiyor " kardeşim sen c.başkanı başdanışmanısın, futbol ile ilgili yorumlarını kendine sakla." işte bu kadar kaliteli ve profesyonel bir toplumuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ