Ali Koç'a Sert Tepki: Enişten Galatasaraylı Değil mi?

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda konuşma yapan Başkan Ali Koç'a Ogün Altıparmak'tan tepki geldi. Eski Fenerbahçe futbolcusu, başkan Ali Koç'a 'Enişten Galatasaraylı değil mi? Git ona sor' şeklinde tepki gösterdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Divan Kurulu Toplantısı devam ediyor.

Divan Kurulu'nun Süper Kupa Finali hakkında sunduğu önergeyi içeren haberimize buradan ulaşabilirsiniz ⬇️

Ali Koç'tan TFF Kararına Tepki: Final Atatürk İlkelerine Karşı Bir Ülkede Oynanmamalı

Divan Kurulu'nda söz alan başkan Ali Koç'a dinleyicilerden tepki geldi. Eski Fenerbahçe futbolcusu Ogün Altıparmak, Ali Koç'un konuşmalarına karşı çıktı.

Ogün Altıparmak Ali Koç'a, "Enişten Galatasaray'lı değil mi? Bazı şeyleri ona sor" diyerek tepki gösterdi.

Ali Koç ise sinirlenerek, "Lütfen bu toplantıyı terk edin" şeklinde yanıt verdi. Fenerbahçe Başkanı sözlerine, "Sizin gibiler yüzünden bu kulüp aşağı çekiliyor" şeklinde devam etti.

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR

Adamlar kafayı GALATASARAY ile bozmuş. Ulan kendi toplantıda bile GALATASARAY ile ilgili konuşuyosan bu senin ne kadar ezik bir karakter olduğunu gösterir. Bu arada GALATASARAYLIYIM ama Ali Koç'un da hakkını yemem. Adam gibi adamdır.

05.11.2023

asıl eziklik galatasarayı BÜYÜK harflerle yazmaya çalışmak ve daha da önemlisi fener kongresini takip etmek

05.11.2023

Aslında Aziz Yıldırım hiç başkan olmamalıydı nefreti öyle körükledi ki mağlubiyette suçluyu aramak yerine birbirlerine sataşıyorlar .Mafyadan başkan olursa futbolda mafyatik yönetilir

05.11.2023

İçerik eksik kalmış tamamlayalım. Ogün Altıparmak'ın bahsettiği enişte İnan Kıraç'tır. Ali Koç'un rahmetli olan halası ile evli. Ayrıca İnan Kıraç, derin Galatasaray'ın en etkili ismi. Ali Koç'a yöneltilen soru, bilmeyenler için boş gelse de aslında Ogün Altıparmak tek soruyla "salladığın kulübün en derininde enişten var, git evinde konuş bize burada şov yapma" demek istemiş.

TÜM YORUMLARI OKU (7)