Ali Erbaş, Atatürk'e 'Zalim ve Kâfir' Diyen İsimle Aynı Karede

Diyanet İşleri Başkanı Ali ErbaşMustafa Kemal Atatürk'e 'Zalim ve Kafir' diyen Mustafa Demirkan ile icazet merasimine katıldı. 

Erbaş, hafızlık duasını okuyan Demirkan’ın “arkasında” yer aldı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Bazı açılış ve törenler için Kocaeli’ye giden Erbaş, Gölcük Hicret Erkek Hafızlık Kuran Kursu’nu tamamlayan 47 öğrenci için Tevfik Hoca Camisi’nde düzenlenen icazet törenine katıldı. Söz konusu töreni “Reisülkurra” Demirkan’ın yönetmesi ise dikkat çekti. Demirkan, bir masada oturarak hafızlık duasını verirken, Erbaş ise arkasında durdu.

Yan yana fotoğraf

Törenin ardından da fotoğraf çekildi. Erbaş ile Demirkan’ın, fotoğrafta yan yana olması dikkat çekti. İki isim, uzun bir süre sonra birlikte fotoğraf vermiş oldu.

Mustafa Demirkan, Ayasofya'da düzenlenen icazet töreninde Atatürk'ü 'zalim ve kafir' sözleriyle hedef almıştı 👇

Erdoğan da Oradaydı: Ayasofya'da Yine Atatürk'ü Hedef Alan Sözler

Ali Erbaş'da 'Bizim inancımızda vakıf malı dokunulmazdır, dokunanı yakar' sözleriyle Ayasofya'yı müze yapan Atatürk'ü hedef almıştı 👇

Ayasofya Hutbesinde Atatürk’ü Hedef Alan Sözler: ‘Vakıf Şartını Çiğneyen Lanete Uğrar’

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
05.06.2022

Kendisinin aynı zamanda keşke Yunan galip gelseydi diyen, Atatürk'e ve annesi Zübeyde Hanım'a ağıza alınmayacak iğrençlikte sözler sarf eden Kadir Mısıroğlu'yla da fotoğrafları var. Altını eşelesek kim bilir daha kimlerle fotoğrafları çıkacak. Yani anlayacağınız vatansız tüm şerefsizlerle aynı karede olmak yeni bir şey değil bu herif için.

05.06.2022

VATANSIZ PKK VE FETO YLA BERABER OLANLAR BELEDİYELERİNİ PKK MİLİTANLRINA BIRAKAN ,SONRADA ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİ DİYE GİDİP OY VEREN KAFASIZLARA NE DİYECEKSİN BUNLARIN , CHP DEN FARKI VARMI ATATÜRKÜN KURDUĞUGU PARTİ ÇOKMU MASUM ATATÜRKÜN YOLUNDAN GİDEN KAÇ PARTİ VAR .

05.06.2022

Merak ediyorum seçimleri kaybedince sen kuyruğunu nereye sıkıştırıp siktirolup gideceksin. Muaviye bunlar başka bişey değil.

05.06.2022

Dervişin fikri neyse zikride odur.... ..... 😠😡🤪

05.06.2022

Onlarin fikrinide zikrinide esekler siksin

TÜM YORUMLARI OKU (30)