Ali Dürüst Kararını Açıkladı

Galatasaray'ın eski yöneticisi Ali Dürüst, Ünal Aysal dışında kimsenin listesinde olmayacağını açıkladı.

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Ali Dürüst, sonunda kararını verdi.

Sarı kırmızılı kulübün geçmişte kazandığı birçok başarıda büyük payı bulunan Dürüst, 'ya Aysal ya hiç' düşüncesiyle hareket etti ve kongreye herhangi bir listede girmeme kararı aldı. Alp Yalman dahil hiçbir başkan adayıyla ortak çalışmayacağını ifade eden Dürüst, şöyle konuştu: 'Galatasaray için en doğrusu Ünal Aysal’ın görevine devam etmesi. Bu konuda Ünal başkan bizden yardım isterse her türlü göreve hazırız. Ancak Galatasaray’ın selameti açısından en doğrusu Ünal Aysal’ın başkanlığa devam etmesidir” diye konuştu.

Ali Dürüst, 25 Ekim’deki Olağanüstü Genel Kurul'da ancak Ünal Aysal’ın aday olması halinde yönetim kurulunda göreve talip olacağını dile getirdi.

Şampiy10

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa Birliği’nden ‘Vizesiz Seyahat’ Kararı: Vizesiz Seyahat İçin Görüşülen Ülkeler İçinde Türkiye de Var!
Okullarda Türk Bayrağı Uygulaması: Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 81 İldeki Tüm Okullara Türk Bayrağı Talimatı
Kızılcık Şerbeti Seyircisi, Yeni Fatih Emre Dinler'e Yorum Yağdırdı