Ali Babacan Sosyal Medyadan Gelen Soruları Yanıtlıyor! İlk Kez Sorulan Sorular!

Deva Partisi lideri Ali Babacan, daha önceden hiç sorulmayan sorulara içtenlikle cevap veriyor.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
11.12.2020

Ulan bir kişide çıkıp arkadaş bakanlık döneminde TL dolar karşısında yüzde kaç değer kaybetti demiyor. Açılım ne olursa olsun devam edecek derken aklınız neredeydi sorusu sormamış. Ulan siyasetçiler babanızın oğlumu neden kolay soruyorsunuz getirin ben sorayım soruları bakalım cevapları tatmin edici olacak mı siyasilerin.

12.12.2020

sorabilirsin. Twitter diye birşey var. yaz altına sor. deva partisinin içindeki herkese sor. illaki cevaplanır.. zaten bu sorular da normal vatandaşlardan geliyor. Ekonomi kurdan ibaret değildir ama Ekonomiyi devraldığı ve bıraktığı dönemlerdeki kur farkını, merkez bankası rezervlerini, bütçe açığını, senelik faiz ödemesini, işsizlik oranını, kişi başına düşen milli geliri, yıllık ihracat ve ihracat miktarı gibi verileri kendiniz araştıradabilirsiniz. Çok basit bilgier.. Ulaşamazsanız ben tek tek sayabilirim. Cumhuriyet tarihindeki en başarılı ekonomi bakanı olduğunu göreceksiniz. Ayrıca 2008 küresel krizinden Türkiyeyi en hızlı çıkararak dünya literatürüne girmiş bir ve Sırf bu konuyla ilgili bütün dünyada seminerler vermiş bir insan.

11.12.2020

Bu kadar fazla ve zor soruya bu kadar kısa, öz ve tatmin edici cevap verebilecek başka siyasetçi yoktur heralde.. Türkiyenin ihtiyacı olan lider..

12.12.2020

Ali bey dersine iyi çalışmış belli. Cevapları samimi. Ülkenin aklı başında zeki siyasetçiye ihtiyacı var. Ama seçmen bu söylemlerden etkilenir mi bilemiyorum. Sorunların farkında ve çözüm formülleri kendince hazır. Fakat geçmişi pek kurcalamak istemiyor. Ekonomi o bırakınca kötü oldu gibi bi izlenim vermek istiyor. Bu yaklaşım doğru değil. Gençlerin takip ettiği platformlarda çokça görünüyor. Orta yaşlı ve yaşlı seçmeni de göz ardı etmemeli. Çok önemli bir potansiyeli es geçmez umarım. Bi şekilde bu kesime de ulaşmalı. Onların dilinden konuşmalı. Umarım söylediklerinin her zaman arkasında durur. Başarılar diliyorum.

12.12.2020

Vermek istediği şey izlenim değil gerçekler. Ekonomiyi devraldığı ve bıraktığı dönemlerdeki kur farkını, merkez bankası rezervlerini, bütçe açığını, senelik faiz ödemesini, işsizlik oranını, kişi başına düşen milli geliri, yıllık ihracat ve ihracat miktarı gibi verilere bakarsanız görebilirsiniz. Geçmişle ilgili çok fazla soru soruldu ve cevapladı ve cevaplıyor. Youtubeda çok sayıda röportajı var.. Mesela FluTVde, Ruşen Çakırla, HaberTürkde, KararTVde, Cüneyt Özdemirle, daha çok ..

TÜM YORUMLARI OKU (30)