Ali Babacan: 'Parti Binamıza Silahlı Saldırı Yapıldı'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partilerinin Malatya'nın Pütürge ilçe binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kimliği belirsiz kişilerce Pütürge ilçe binamıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Değerli il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Partimize ve demokrasimize yapılan bu saldırının takipçisi olacağız.” dedi.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Binaya toplamda 7 adet kurşun isabet ettiğini belirten DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, saldırıya ilişkin fotoğrafları da Twitter'dan paylaştı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
15.04.2022

Niye kahkaha emojisi atıyorsunuz sevmeseniz bile bu şekil düşmanlık iyi değil

16.04.2022

Hasstır ordan. Bu adam halis mulis Ak parti'li. Ve Ak partiye hizmet etmiş bu adamı, sevmeseniz bile düşmanlık iyi değil diye meşrulaştıramazsın. Bu adam da Ak parti'nin ülkeyi bu hale getirmesinden sorumlu.

15.04.2022

muhatap alıp sıkmışlar kurşuna ve vakitlerine yazık olmuş...

15.04.2022

Bizim millet mağduru sever aynen doğru taktik . Benim başörtülü bacımı yerlerde yuvarladılar falan daha önce kullanıldığı için siz iyisi mi bizi allahın evine almıyorlar, camilere sokmuyorlar falan diyin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ