Ali Babacan'dan Bahçeli ve MHP'ye: Ülkeye Hangi Faydaları Dokunuyor?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP lideri Bahçeli’nin yeni kurulan 3 partiyle ilgili 'FETÖ projesi' suçlamalarına 'Memleketi batırdıkları günleri bir hatırlasınlar. Ülkeye hangi faydaları dokunuyor, bu ülke için ne yapıyorlar?' diyerek karşılık verdi. Babacan'ın bu sözlerine sert tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ise Babacan için 'Kraliçe’nin narin Gül’ünün sahaya sürdüğü piyon' benzetmesinde bulundu.

3 partiyi 'FETÖ projesi' olmakla suçlayan Bahçeli: Bu kadar tesadüf olmaz 🎥

Babacan: Ülke için ne yapıyorlar? Hangi faydaları dokunuyor?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bahçeli’nin suçlamalarına 'Ülkeye hangi faydaları dokunuyor, bu ülke için ne yapıyorlar? 'sözleriyle karşılık verdi.

"Ona çamur at, buna iftira at… Çok kolay işler" 🎥

Karar TV canlı yayınında Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayan Babacan Bahçeli ile ilgili şunları söyledi:

'Biz işimize bakıyoruz. Laf üretiyorlar. Dönsünler biraz iş üretsinler. Üçlü koalisyon dönemlerinde ne yapmışlar o dönemlere bir baksınlar. Memleketi batırdıkları günleri bir hatırlasınlar. Eminim o günler dejavu olarak geliyordur akıllarına. Bütün sistem yerle bir olurken, 20 tane banka iflas ederken, Türkiye fakirleşirken iktidar ortağıydılar. Bugün dejavu yaşıyorlar ben onu anlıyorum. Laf üretmesinler de biraz iş üretsinler. Şu ülkenin sıkıntılı durumundan çıkarmak için ne yapıyorlar, onları biraz anlatsınlar. Şu anda iktidar güçleri ellerinde. Ülkeye hangi faydaları dokunuyor, bu ülke için ne yapıyorlar? Bu ülke ayağa kalksın, krizi çabuk atlatsın diye ne üretiyorlar? Bu ülkeye faydalı ne yapıyorlar? Yoksa ona çamur at, buna çamur at, iftira at… Oturduğun yerden çok kolay işler.'

MHP'li Büyükataman: "Kraliçe’nin narin Gül’ünün sahaya sürdüğü piyon"

Yaptığı yazılı açıklamayla Bahçeli'ye yöneltilen eleştirilere tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise 'Kraliçe’nin narin Gül’ünün sahaya sürdüğü piyon dahi cesaretini toplayıp üzerimize gelmektedir' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Aklı dengesi yerinde olan biri neden MHP ve bahçeliye oy verir anlamam. Ülkücü olsam oy vermem. Bu moruk kadar sadece edebiyat yapabilen siyasetçi görmedim. Bence bu seneyi atlatamaz bu:)

21.05.2020

İYİ partiye de fetö projesi deyip duruyorlardı. İYİ parti meclise girer girmez defalarca Fetö'nün siyasi ayağı araştırılsın dedi, önergeler verdi, hepsini reddettiniz. Ne demiş Ziya Paşa; "En ummadığın keşf eder esrâr-ı derûnun, Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın?" ...

21.05.2020

İnsanların MHP'ye bakıp bakıp ibret almaları da faydadan sayılabilir kanımca.

TÜM YORUMLARI OKU (20)