Ali Atay'dan Türkiye'deki Linç Kültürüne Tepki: "Bu Ülkenin Seliyle, Yangınıyla Ben Niye Mücadele Ediyorum"

Yönetmen ve oyuncu Ali Atay, son dönemlerde yaşanan olaylar üzerinden ünlü isimlerin hedef tahtasına konulmasına tepki gösterdi. Ülkedeki felaketlerle mücadele edecek olan birimlerin olduğunu söyleyen Atay,' Bu ülkenin seliyle, yangınıyla, tufanıyla ben niye mücadele ediyorum abi? Benim karım doğururken benim Maraş'ta ne işim var, manipülasyona neden geliyoruz? ' dedi. 

Son dönemlerde toplumun yaşadığı acı olaylar sonrası, ünlü isimlerin mikrofon uzatılarak hedef haline getirilmesine yönetmen ve oyuncu Ali Atay'dan tepki geldi.

Toplumsal olaylarda ünlü isimlere bir misyon biçildiğini söyleyen Atay, "Bu ülkenin seliyle, yangınıyla, tufanıyla ben niye mücadele ediyorum abi? Bu işin birimleri var. Benim karım doğururken benim Maraş'ta ne işim var, manipülasyona neden geliyoruz?" dedi.

İşte o görüntüler; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Bir İçerik Üreticisinin Paylaştığı Kuru Et Sunumu Dudak Uçuklattı!
Zincir Markette Pahalılık İsyanı! "Geçinemiyoruz, Açız"
Aksaray'da İlk Karın Keyfini Böyle Çıkardı: 65 Yaşındaki Sami Yüksel'den Geleneksel Kar Banyosu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
24.11.2024

Doğru söylüyor eşşek yüküyle vergi topluyor bu devlet. Afad diye bir kurum var herkes kendi işini yapsın...

24.11.2024

Yerden göğe haklı.

24.11.2024

Yangin olur devlet iban atar, sel olur iban atar, pandemi olur iban atar, deprem olur iban atar. Bu paralar arastirilsin dersin, akp ve mhp nin oylariyla reddedilir. Yerden goge kadar hakli adam, bu ulkenin devleti yok mu ? Bu devletin memurlari devlet dairesinde pamuk seker mi yiyor ?

TÜM YORUMLARI OKU (34)