Aleyna Tilki ve Danla Bilic Hakkında Sosyal Medyada Paylaşılan Mesnetsiz İfşa İddiaları Ortalığı Alevlendirdi!

Dün gece Twitter'da öyle olaylar konuşuldu ki... Akıl almaz cinsten paylaşımlar yapıldı. Aleyna Tilki ve Danla Bilic hakkında hem beraber hem de ayrı ayrı mesnetsiz ifşa söylentileri konuşuldu. Bugün 2.Sayfa programında paylaşılan korkunç fotoğraflar da bu iddiaları alevlendirdi.

Ortalık karıştı anlayacağınız.

Aleyna Tilki dün Madame Tussauds müzesindeki balmumu heykeli ile fotoğraf paylaştı.

Tabii bu çok konuşuldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan gündem dün bir magazin hesabının paylaştığı bir hikaye sonrası karıştı. Alev aldı diyebiliriz.

Vay efendim Danla Bilic ile Aleyna Tilki videosu varmış. Yayınlanırsa ortalık karışırmış derken Twitter çoştu. Haberin ve 'ifşa videosunun' peşinde koşan onbinler akın akın yüklendi.

Yahu size ne insanların özel hayatından?

Twitter'da bazı hesaplar etkileşim kölesi gibi hareket edip sağa sola saldırınca haberler alev aldı diyebiliriz. Yok efendim takip edin videoyu DM ile göndereceğim, vay efendim beğeni atın gözlerinize inanamayacaksınız.

Sosyal medyada yaşayıp gösteriş ve etkileşim kasan kitle bir türlü bitmedi, bitecek gibi de değiller...

Danla Bilic Instagram'dan konuyla ilgili olduğunu düşündüğümüz sadece şu hikayeyi paylaştı.

Başka bir detay da görmedik açıkçası.

Bazı magazin programları sosyal medyada gördüğü her görsele atlayarak da bunu daha parlatmaya çalıştılar ama yorumu sizlere bırakalım.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bahsedilen videonun linkini de hemen aşağıya bırakıyoruz!

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR

İnsanların özel hayatı sosyal medya konusu ne saçma sosyallift com da bu videoyu izledim ya arkadaş benmi yanlışanlıyorum insanlar mı? Sosyal ağ dediğin nekadar gizlilik ve kısıtlama hakları bireysel olsa da sanal ortamdır. Yani medya şimdi medya ortamına attığın şeyin altında yorum izni veriyorsan bu herkes fikrini söyleyebilir anlamında. Sadece hoşuma gidenler yazsın hoşuma gitmeyen sözleri kimse kullanmasın bu nasıl mantık. Bir insan nasıl ki giyiminde özgürlük hakkını konuşabiliyorsa her insana göre giyim özgürlügü de farklıdır. Sosyal yaşam da özgürlük bireysel fikirlerle ele alınıp tüm toplumun şekli olarak konuşmak yanlış. Bireysel özgürlük fikri toplumsal özgürlük fikri ile örtüşmez. Bir insan başka bir insanı öldürmeyi düşünme ve filen uygulama hakkına da sahip ama bu gidip birini gönlünce öldürebilirsin demek değil herşeyin bir karşılığı elbette olur.

09.01.2020

Aleynayıda danlayıda hiç sevmem begenmemde ikiside gundemde kalmak icin yapmadıkları şey yok ama bu eğer iftiraysa bu kötu bir durum tabi lezbiyenlik kötü bir şey değil ama bunun kullanılması yargılanması bi o kadar kötü

11.01.2020

Omg aklıma abuk subuk sahneler geliyor şuan tövbe Tanrıma affetsin kullarını

TÜM YORUMLARI OKU (5)