Aleyna Tilki'nin Motorun Üzerinde Mini Liseli Eteğini Çıkartıp İç Çamaşırıyla Kaldığı Yeni Klibi Olay Yarattı!

Take It or Leave It isimli pop-punk tarza İngilizce şarkı çıkarmaya hazırlanan Aleyna Tilki, yeni klibinden bir teaser yayınladı. Motorla giderken mini liseli eteğini çıkartıp iç çamaşırıyla kalan Aleyna Tilki'nin bu görüntüleri hemen gündem oldu.

Takip edenler bilirler; Aleyna Tilki pop-punk tarzda yeni bir İngilizce şarkı çıkarmaya hazırlanıyor.

Duyurusunu da Instagram hesabından paylaştığı alev atmalık fotoğraflarla yapmıştı hatta.

Size burada da bahsetmiştik!

Yeni Çıkacak İngilizce Şarkısının Duyurusunu Yapan Aleyna Tilki'nin Verdiği Alev Atmalık Pozları Olay Oldu!

Take It or Leave It isimli teklisini cuma günü yani yarın ortamlara salacak olan Aleyna Tilki, dün yeni şarkısının teaserını paylaştı.

Ve yine gündeme bomba gibi düştü.

İşte gelen ilk yorumlar şöyle:

👇

Şimdiden bu kadar ses getirdiyse, klibin tamamında neler olacak bakalım? 😂

Siz ne diyorsunuz a dostlar?

Yarını merakla bekliyoruz!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
14.04.2022

Elinde liseli eteğiyle kart motorcu adamın arkasında donuyla geziyor. Para için seks satmak bir yere kadar , bu pedofili sapıkların fantezilerini beslemektir. Zaten daha önceki kliplerinde de bu vardı. Kimse de kalkıp buna özgürlük demesin.

Pedofili ne alaka? Aleyna 22 yaşında. Ayrıca liseli tarzını diyorsan, bu da pedofiliye girmiyor, ne hukuken ne yaş olarak. Liseli modası uzakdoğu Asya'dan gelen bir trend, sevmeye bilirsin, ama bu bir tarz ve bal gibi de özgürlüktür!

14.04.2022

yine okul eteğimsi bir şey alet ediliyor kliplere ve çıkarılıyor motor üstlerinde. sonra bunu gören ortaokul lise öğrencilerinin etekleriyle yaptıkları şeyleri görüp gençlik nereye gidiyor diyoruz. çek klibini nasıl çekiyorsan ama artık ne liseli yaşındasın ne de doğru bir örnek 👎

Liseli tarzı diye bir şey duydun mu? Trend oldu ve bu daha çok uzakdoğudan yayıldı. Aleyna baslatmadi. Nai lemo tarzi bir muddt sonra bitti, bu da bitecek. Ayrıca Türkiye'de hangi okulda böyle üniforma var ki artık. Amacı örnek olmak değil, kendi sanat tarzı bu şekilde.

14.04.2022

bu kadar cinsel obje olmaya gerek var mıydı ?

Cinsel obje değil, senin zihin altında kadın bedeni yıllarca kadın bedeni = cinsel obje olarak işlenmiş. Ayrıca giydiği sıradan bir bikini. Yorumlarda ahlaksızlık imasında bulunuyor y kuşağı boomerler ve yaptıkları tek şey slut-shaming. Bu ülkenin ahlak bekçiliğinden gına geldi artit.

TÜM YORUMLARI OKU (59)