Aleyna Kalaycıoğlu'nun Engelli Kardeşi ile İlgili Survivor'da Konuştuğu Anlar Ortaya Çıktı!

Survivor ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu'nun engeliyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 'Yalan söylüyor.' iddialarının ardından Survivor'da kardeşi hakkında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Survivor'ın en çok konuşulan ismi haline gelen Aleyna Kalaycıoğlu, yarışma sonrası şarkılarıyla da dikkat çekmişti. Son olarak kardeş ile ilgili yaptığı paylaşım herkesi üzdü.

Aleyna'dan kardeşinin engeliyle ilgili açıklama geldi. Kardeşinin doktor ihmali yüzünden engelli kaldığını dile getiren Kalaycıoğlu şu açıklamalarda bulundu:

'Kardeşim sürekli tatlı yiyip uyuyordu. Dikkatimi çekince hastaneye götürdüm. O zamanlar 15 yaşındaydım. Yarı özel bir hastaneye gittik. Doktor o gece tatile çıkacağı için acil bir tedavi yapmaya çalıştı çünkü birkaç saat sonra tatile çıkacaktı. 'Apandisit patlaması' deyip ameliyata aldı. Ama apandisti patlamamış, kalınlaşmış. Doktor ameliyattan sonra 'Şeker yesin' dedi, meyve yedirdik. 2 güne yakın uyanmadı meğer 500 şeker ile komadaymış! Cansu yoğun bakıma alınınca sözde doktor tatilden döndü. Ama artık her şey için çok geçti. Kardeşimin kalbi 70 dakika boyunca dumuştu. Beyninin %70'inden fazlası hasarlıydı. Fişini çekmek için anneme sordular. Birkaç ay ömür biçmişlerdi. Ama annem 'Ben Cansu’yu hayatta tutacağım' dedi. Kardeşim sadece tip 1 diyabet hastasıymış! Ameliyatlık bir durumu da yoktu, hiçbir şeyi yoktu kardeşimin!'

Kardeşinin doktor ihmali yüzünden engelli kaldığını söyleyen Aleyna, davasına devam ettiğini de söyledi. Hatta doktoru herkesin tanımasını istediğini de yazdı.

Bu açıklamasının ardından herkes üzülürken aradan bazı çatlak sesler de çıktı. Aleyna'nın bu açıklamasına "Yalan, daha önce böyle demiyordu." gibi yorumlar yazanlar oldu.

👇🏻

twitter.com

Bu yorumlara istinaden Aleyna'nın Survivor'da kardeşi ile ilgili yaptığı konuşma gündem oldu. O anları yeniden paylaşan kullanıcılar yalan söylemiyor, dediler.

İşte o anlar...👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

Survivor Yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, Kardeşi Cansu'nun Doktor İhmali Yüzünden Engelli Kaldığını Söyledi!
Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
"Yoğun Bakımda Çiğ Köfte Partisi!": Hastane Çalışanından Yenidoğan Çetesi ile İlgili Canlı Yayında Yeni İddia

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ile Cemal'in O Sahnesine İBB'den Yanıt Geldi
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"