Aleyna Kalaycıoğlu'nun Doğukan Güngör'le Çıkan İddialara İlgili Konuşması "Fatih Gerçekte de Fatih" Dedirtti!

Muhabironline'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de baş başa görüntülenen Survivor yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu ve Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Doğukan Güngör aşk iddialarının önünü alamamıştı. Aleyna Kalaycıoğlu o anlar hakkında ilk defa konuştu!

Doğukan Güngör, Türk televizyon dünyasının genç ve başarılı oyuncularından biri olarak adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı Fatih karakteriyle tanınan Güngör, oyunculuk yeteneği ve karizmasıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Doğukan Güngör, geçtiğimiz ay dansçı Aleyna Yalçın ile birlikte görüntülendiğinde gündeme bomba gibi düşmüştü. Yalçın ile sadece arkadaş olduklarını belirten isim, ancak şimdi de Survivor yarışmacısı Aleyna ile plajda görüntülenmişti! Güngör, yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Muhabironline'ın haberine göre, Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde Doğukan Güngör’le çıkan samimi görüntüleri hakkında ilk defa konuştu.

Muhabrilerin "İlişki var mı?" sorularına karşı "Arkadaşımın arkadaşı kendisi, plajda birlikteydik. Telefondan bir şey gösterirken güneş de vardı, o da kolunu attığı için öyle bir görüntü çıkmış" ifadelerini kullanan eski Survivor yarışmacısı "bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi" diyerek tepki gösterdi.

İşte o anlar 👇

İlginizi Çekebilir:

Hayat Bilgisi'nin 'Pikaçu'su Kerem Kupacı Avukat Sevgilisi Ece Ceylan'lı ile Bir Ömür Mutluluğa Evet Dedi!
Rüştü Onur Atilla'dan Nez ile İlişkisi Hakkında 'Çirkin' İthamında Bulunan Eski Eşi Sinem Ayyıldız'a Cevap!
Biz Bunu Neden Düşünemedik? Aynur Aydın'ın Aşırı Sıcaklar İçin Öne Sürdüğü Çözüm Akıllara Durgunluk Verdi!

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
YORUMLAR
03.07.2024

"oyunculuk yeteneği ve karizmasıyla" aboooovv cita nerelere inmis.

04.07.2024

Doğukanda tam bir 3-5 gün takıl eğleş sonra ghostla geç hödük erkek karakteri var gibi, röportajlarındaki hâli tavrı da çağrıştırmişti ama önyargı yapmayim diye dile getirmiyordum. Şimdi de mevzu belli, mal değiliz

04.07.2024

evet doğru karakter analizi bence de öyle 😀

04.07.2024

Ünlü olmak için her şeyi yapan tipler vardır. Bu kızdan onlardan gibi sanki. Doğukan Güngör'le anılınca hop kameralara konuş. 2 vurucu cümle söyle. Al sana şöhret. Survıvor yarışması içinde aynı şeyi söylemişlerdi bu hanım için.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ