Aleyna Çakır Ölümüyle İlgili Yeni Bilgiler: Video Bir Buçuk Ay Önce Çekilmiş, Ümitcan Uygun Hakkında Uzaklaştırma Kararı Verilmiş

Ankara'da intihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın, Ümitcan Uygun tarafından çekilen bir videoda baygın şekilde görüldüğü video sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Gelen yeni bilgilere göre darp olayının bir buçuk ay önce yaşandığı ve Ümitcan Uygun'a uzaklaştırma cezası verilerek, Aleyna Çakır'ın koruma altına alındığı öğrenildi. Ümitcan Uygun, ifadesinde eve geldiğinde Çakır'ın intihar etmiş olduğunu söylediği aktarıldı.

Çakır'ın baygın haldeki o videosu🎥

Bornoz kuşağı ile intihar etmiş

'Aleyna Çakır' ismini kullanan Sema Esen'in, geçen çarşamba günü Keçiören Yükseltepe Mahallesi'ndeki evinde, erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından bornoz kuşağı ile tavana asılı halde bulunduğu öğrenildi.

Uygun'un haber vermesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sema Esen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Uygun polisteki ifadesinde, Çakır'ın kendisine 'Benim yanımda annem yok, babam yok, eve geldiğinde beni bu halde bulamayacaksın' şeklinde mesaj attığını, intihar edeceğini düşünmediğini, sabah evine gittiğinde asılı halde gördüğünü söyledi.

Video sosyal medyanın gündeminde...

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
06.06.2020

bunlar milliyetçiyse ben kosta rikalıyım galiba, (türklük senin neyine bunlar hep hüseyin feyzullahın eseridir), yine bir barzo bir genç kızın hayatını söndürdü, hanımlar lütfen dikkatli olun böyle tiplerden uzak durun

06.06.2020

Olay milliyetçilik ya da ideoloji değil aslında bir güç elde etme olayı ben lisedeyken gençler, kavgada arkamız olsun, çevremiz bizden korksun gibi sebeplerle mahalledeki ocağa kayıt olurlardı. Ocakta zaten öyle fikir telakkisi falan yapılan, Türkçülük teorilerinin tartışıldığı bir yer değildi dergi satma adı altında haraç toplayan, yol kesen, adam döven vs. işlerin yapıldığı bir yerdi, gidip gelenlerin çoğu sabıkalıydı ki polise bile satır sallama saldırdıklarını gördüm tabi ki hiçbir ceza almadılar. Oradaki herhangi birinin Türkçülük ile ilgili bir tane bile kitap okumadığına adım gibi eminim. Zaten yine bir haraç olayında ocaktan birileri yanlış birini öldürünce öldürülen kişinin akrabaları ocağı taradı, ocakta kapandı.

06.06.2020

Ulan yolda görsen selam vermeyeceğin bir primatla nasıl sevgili olursun ki ben anlamıyorum. 🙄 Heriften barzoluk, piçlik fışkırıyor Yazık kıza umarım bu ibneyi hapishanede karısı yapan birileri çıkar

06.06.2020

ulan pust gücün kadınlara mi yetiyor, beline silah takan da adam olduğunu sanıyor, çıldıracağım ya döl israfı pezevenk

TÜM YORUMLARI OKU (47)