Alexa'dan Korku Hikayesi Anlatmasını İsteyen Ufaklıkların Korkudan Kaçacak Yer Aradıkları Efsane Anlar

Uyumak üzere yataklarına çekilen ufaklıklar, Amazon'un yapay zekası Alexa'dan önce uyku öncesi bir hikaye istiyorlar. Alexa'nın cevabı olumsuz olunca içlerinden birisi korku hikayesi istiyor. Alexa da isteğe karşılık vererek bir hikaye anlatmaya başlıyor...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
YORUMLAR
15.03.2018

Rahmetli Hawking haklıydı oğlum bu yapay zeka götümüzü kesecek yakında bunlar daha iyi günlerimiz...

15.03.2018

en güzel yorum .D kjkhihıojık

15.03.2018

Hemen tercüme edeyim; - Alexa yatmadan bana bir hikaye anlat - Üzgünüm, böyle bişi bilmiyorum -Alexa bana korku hikayesi anlat.. ( fısıldıyarak) - bunu duydun mu? ( diyerek alexa hikayeye girmeye başlar) - Kapat! Kapat ! ( çocuklar sesten korkar ), alexa hala mırıldanır... - Dur ! ( alexa sessizleşir ) - Alexa devam et ( der çocuk ) ( sessizlik olur) ve Alex'A korku hikayesine fısıltıyla devam eder. Çocuklar korkar çığlık atar, Alexa dur amına korum, alexa ananı skm, o.çoucu alexa diye bağırırken anneleri girer. -Yapacağınız işin mk der. Alexa kapa çeneni skrm ecdadını diye komut verince . Olay biter.

16.03.2018

şey yapsanıza ya siteye girer girmez reklam verin,böyle bi 2 saat sürsün o biz açık bırakalım ekranı sonra bir ay reklam çıkmasın. her videoya "skip" kısmı olmayan reklamlar koymayın artık.

TÜM YORUMLARI OKU (11)