Alevilerle İlgili Yaptığı Espri Tepkilere Neden Olmuştu: Pınar Fidan Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Tuz-Biber adlı stand-up gösterisinde Alevilerle ilgili yaptığı esprilerle büyük tepki toplayan Pınar Fidan hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Habertürk'ten Arzu Kaya ve Serdar Kulaksız'ın edindiği bilgilere göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayın çok yönlü soruşturulması için talimat verdi.

Emniyette ifadesi alındı

DHA'nın aktardğına göre Pınar Fidan hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan soruşturma açıldı. 

Emniyete ifade için çağrılan Fidan, avukatıyla geldiği Kadıköy Güvenlk Büro Amirliği'nde verdiği ifadede 'Mizah amacıyla söylenen sözler, ben de Aleviyim, öyle bir kastım olamaz' dedi.

Ne olmuştu? 🎥

Pınar Fidan, sosyal medyada yayılan videosuna gelen tepkiler üzerine 'ben de Aleviyim' diyerek 'ofansif mizah yaptığını' ifade etmişti.

Sosyal medyada da Pınar Fidan'la ilgili farklı görüşler oluştu...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
19.03.2020

bir katliama insanlar anıra anıra gülmüş.

19.03.2020

herşeye tamam da madımak katliamını neden kattın gerizekalı alevi olsun olmasın insanlar canice yakılarak öldürüldü buna gülebilen biri insan olamaz

19.03.2020

bazi seylerin mizahi olmaz. birileri katliamla dalga gecmis digerleri kahkaha atmis yirtinarak. Linci elestirenler olmus. bir alevi vatandas sunni inancini boyle asagilasa ve kahkahalar atilsa sonu ne olurdu söyliyeyim mi? cesedi sokaklarda gezdirilirdi ibret olsun diye

TÜM YORUMLARI OKU (101)