Alevilere Küfür Eden Şahıs Tutuklandı

Kocaeli'de Alevi yurttaşlara küfür eden Yakup Tilki isimli şahıs gözaltına alındı. Tilki, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Alevi vatandaşlara yönelik sosyal medyada küfür ve hakaret içerikli ifadeler kullanan Yakup Tilki isimli kişi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gözaltına alındı.

İKonuya ilişkin Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Twitter üzerinden yaptığı sözlü paylaşımla Alevi vatandaşlara yönelik aşağılayıcı ve hakaret mahiyetinde sözler sarf eden şüpheli hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek' suçundan Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli Yakup Tilki'nin emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüpheli Tilki, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
09.02.2022

Aleviler senin anani bacını ters yatırıp düz s*ks*n. Başta ben olmak üzere 🖖

eline diline beline sahip ol

09.02.2022

Arkadaş oldum olası anlamadım anlamda veremiyrm nedir bu derdiniz yav hepimiz dünyalıyız neden aleviymiş sunnıymiş hırıstıyanmış die bu kin neden neden

09.02.2022

Videoyu bulup izledim şimdide bu mu müslüman bu müslümanlık, abi bu müslümansa ben ateist olmayı tercih ederim bununla aynı yolda yürünürmü

09.02.2022

Ülkede vergi veren, etliye sütlüye karışmayan, devlete saldırmayan, ülkenin geleceğine katkıda bulunan ''eline,beline,diline hakim ol'' diyen temiz insanlara hakaret edince ne oldu başın göğe mi erdi? Hapislerden çıkamayasın terbiyesiz herif.

TÜM YORUMLARI OKU (23)