Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının yankısı büyümeye devam ediyor. İmamoğlu'na destek protestolarında görev gazeteciler de tutuklandığı bu süreçte CHP Genel Başkanı Özgür Özel, miting ve protestolara ait görüntülerin yayınlanmaması sebebiyle televizyon kanalları sık sık eleştirdi. RTÜK'ün müdahaleleri için de sert açıklamalarda bulunan Özgür Özel'e aynı şekilde RTÜK'ten cevap gecikmemişti.
Ancak İmamoğlu'nun tutuklanma sürecine dair kanalların tutumu kimileri tarafından eleştirilirken, gazeteci Alev Olgay KRT'den 'tarafsızlık' vurgusuyla ayrıldığını açıkladı.
Depremde yaşananlara yayında sessiz kalamayan, zamanın ana haber sunucusu Dilara Gönder aklıma geldi. Konuya cinsiyetçi yaklaşımda bulunmak istemiyorum ama sanırım kadınlar doğaları gereği daha duyarlı ve ilkeli bir duruş sergiliyorlar.
bu ablanın son dönemlerde iyice yandaş modunu açmış o skndirik kanala birkaç gömlek büyük geldiğini düşünüyordum, daha fazla dayanamamasına şaşırmadım. halk, sözcü, tele1'den birine geçmek yakışır artık.
Krt yi kim almıştı ki en son?