Aldığı Her Yeni Yaşla Daha da Karizmatik Olan Leonardo Dicaprio'nun Az Bilinen Yönleri

Başarılı, yakışıklı, fazlasıyla yetenekli, Hollywood’un gözbebeği Leonardo Dicaprio geçtiğimiz gün 43 yaşına girdi. Bir çok açıdan mükemmel olmasına rağmen mütevazılığıyla ön plana çıkan aktöre biz de ‘İyi ki doğdun’ diyor ve kendisinin pek bilinmeyen yönleriyle sizi başbaşa bırakıyoruz.

Annesi, karnındaki oğlunu ilk kez, Floransa’daki bir müzede Da Vinci eserlerini gezdiği sırada hissetmiş ve bunun bir işaret olduğuna inanarak adını Leonardo koymaya karar vermiş.

Annesi ve babası o henüz 1 yaşındayken boşanma kararı alan Leoardo'nun üvey bir abisi var.

Amerika doğumlu olmasına rağmen, Alman bir anne ile yarı alman bir babanın çocuğu olması nedeniyle Almanca'yı da ana dili gibi konuşabiliyor.

Ekran macerası henüz 3 yaşındayken en sevdiği çocuk programına çıkmasıyla başlıyor.

Sinemaya ilk adımı ise 1991 yılında rol aldığı Critters 3 adlı korku filmiyle atıyor.

Bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor ve 19 yaşında rol aldığı What’s Gilbert Eating Grape filmindeki rolüyle ilk kez Oscar’a aday gösteriliyor.

Bir dönem 5 kez aday gösterildiği Oscar Ödülleri'nin hiçbirini kazanamadığı için çeşitli esprilere konu olsa da 2016 yılında 6. kez aday gösterildiği The Revenant'taki rolüyle heykelciği kucaklayarak şeytanın bacağını kırıyor.

Ünlü aktör tam bir sanatsever ve evinin salonunu 1.2 milyon ödeyerek aldığı Salvador Dali’nin 'Chevaliers en Parade' eseri süslüyor.

Her ne kadar görünen köy kılavuz istemese de, People Dergisi’nin hazırladığı Dünyanın En Güzel 50 İnsanı Listesi’nde tabii ki Leonardo da vardı.

Hollywood’un müzmin bekarı olan Leonardo Dicaprio bugüne kadar Gisele Bundchen’den Naomi Campbell’a, Miranda Kerr’den Bar Rafaeli’ye kadar bir çok güzelle aşk yaşadı. Son zamanlardaysa gönlünü Lorena Rae adında bir modele kaptırdığı konuşuluyor.

Mesleği gereği şan, şöhret Leonardo’nun peşini bırakmasa da aslında o bunlara hiç önem vermiyor; onun için önemli olan yaşadığımız dünyanın daha iyi bir yer olması. Bunun için kendi adını taşıyan vakfıyla çevre ve ekoloji sorunlarına dikkat çekmek ve bağış toplamak için çalışıyor.

Tüm bu yönlerinin yanında Leonardo aslında bir baba! Blood Diamond filminin Mozambik’te yapılan çekimlerinde tanıştığı küçük bir kızı evlat edinmiş ve maddi manevi her türlü desteği kendisine veriyormuş.

Bu güzel adam ayrıca aldığı her yaşta daha da karizmatikleşmeyi ve genç kalmayı başarıyor!

 İyi ki doğdun Leo! 😍🎂

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
12.11.2017

İnsan mısın be adam? Yetenekli, yakışıklı, zengin, hayırsever...

12.11.2017

Yakışıklı, karizmatik, çok başarılı bir oyuncu ama her şeyden önce ekolojiyi önemsemesi, çevreye ve küresel ısınmaya karşı olan duyarlılığı ve bunun için gösterdiği çabayı ayrıca takdir ediyorum.

13.11.2017

Leonardo'ya tek kelime ile ba-yı-lı-yo-rum! İnanılmaz bir insan, hem çok iyi bir oyuncu hem de çevre aktivisti.Küresel ısınma, biyolojik çeşitlilik, yenilenebilir enerji kaynakları vs. bir çok konuda adım atan, insanların bilinçlenmesini sağlayan, duyarlı bir insan.Bugüne kadar 13 filmini izledim ve aralarında kalitesiz, kötü oyunculuk sergilediği tek bir yapım yok.En sevdiğim erkek oyuncu, akrep erkeği olması da onu ayrı bir çekici kılıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (13)