Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı

Sosyal medyanın gündeminde bir doktordan aldığı bursla yurt dışı tatiline gittiği iddia edilen bir öğrenci var. Elif isimli öğrenci gelen tepkiler üzerine aşağıdaki açıklamayı yayınladı.

Bugün sosyal medyanın gündeminde bursu kesildiği için isyan eden bir kadın öğrenci var. Sebep ise kendisinin Büyükada turu yaparken paylaştığı fotoğraflar yüzünden burs veren doktor hanımın verdiği bursu kesmesi. Daha doğrusu beyan bu şekilde... 👇

Detayları burada yazmıştık 👇

Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yapan Üniversite Öğrencisi Tartışma Yarattı

Ancak kısa süre sonra Elif isimli öğrencinin sosyal medya paylaşımlarından birçok kez yurt dışı seyahati yaptığı anlaşıldı.

👇

👇

👇

👇

Öğrencinin yurt dışı seyahatleri ortaya çıkınca sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi 👇

Elif isimli öğrenci gelen tepkiler üzerine bir açıklama yayınlandı. Açıklamada kendisinin depremzede olduğu, dekandan yurt dışı eğitim desteği aldığı ve engelli bir çocuğa oyun ablalığı yaparak para kazandığı gibi detaylar yer alıyor. Açıklamanın tamamı burada 👇

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
Sadece Boşanmak İstemiştim! Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programına Damga Vuran Cemile’nin Hikayesi
YORUMLAR
15.10.2024

klasik türbanlı mağduriyeti. alkol tüketmem, kumar oynamam ama HAK YERİM.

15.10.2024

"Rabbena hep bana avrupa"

15.10.2024

bunların bu magduriyeti neden asla bitmiyor arkadaş nwkwgwhakjs birisi de bana kadıköye gidemiyorum, chpli teyzeler bakışlarıyla rencide ediyor demişti amkk.

15.10.2024

Mağdur rolünde hak yediğinde insanların gözüne batmıyor o yüzden.

15.10.2024

Kadın yürüyen siyasal islam çıktı. Sildiği bir köpekli paylaşımda da sekülerlere boykotun önemini anlatıyormuş. Nasıl aklına gelmedi, başörtümden dolayı bursumu kestiler yazabilidi. Fahrettin direkt kadroya alırdı. Laiklik sayesinde evinde kocasını beklemek yerine doktor olmuş birinden aldığı haksız bursla ve yeşil pasaportuyla dünyayı gezmesine rağmen yine en mağduru, yine en nefret saçanı!

TÜM YORUMLARI OKU (21)