Aldatmak 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aldatmak Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Aldatmak yeni bölüm fragmanında; Tarık ile karşı karşıya gelen Güzide, çocukları için her şeyi kendisinin yapabileceğini söyler. Ailesinin Tarık'a ihtiyacı olmadığını söyleyen Güzide, kızının tutuklanma kararı ile resmen çöker. Tarık kızının davasını dahi kaçırırken, oğlunun katil olduğu videoyu görmesi her şeyi karman çorman yapacaktır. Peki Aldatmak yeni bölümde neler olacak? İşte Aldatmak 3. bölüm fragmanı...

Tims&B Productions imzalı yeni dizi Aldatmak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı ve senaryosunu Yıldız Tunç'un üstlendiği Aldatmak, Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşuyor.

Aldatmak dizisinin geçtiğimiz bölümünde; Tarık'ın diğer hayatının ortaya çıkması çevresindeki herkesi şaşkına çevirir. Güzide ise ihaneti sindirmeye çalışırken, kendisine gelen bir telefon onun daha da yıkılmasına yol açar.

Oylum'un tıp okumak için Amsterdam'a gittiğini sanan Güzide, kızının Ankara'da bir kazaya karıştığını öğrenmesiyle ikinci kez yıkılır. Bu esnada Güzide, kocası Tarık'tan görmediği desteği hiç beklemediği bir eski dostundan görür.

Oylum'u bırakıp kaçan Tim, tüm suçun ona kalmasını sağlar. Nüfuzlu bir ailenin mensubu olan genç, gerçekler gün yüzüne çıkmadan yurt dışına kaçmak istemektedir. Fakat Güzide kızının zan altında kalmaması için her şeyi yapacaktır.

Ozan, Oltan'ın emaneti olan parayı kaybetmesinin üstüne bu hatayı düzeltmeye çalışırken yanlış üstüne yanlış yapar. Peki Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak 3. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

ATV'nin Yeni Dizisi Aldatmak Seyircisiyle Buluşuyor! Aldatmak Dizisi Karakterlerini ve Hayatlarını İnceliyoruz

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...