Aldatmak 26. Bölüm İzleme Ekranı: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV'nin TIMS&B Productions imzalı dizisi Aldatmak, dün 26. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi reytinglerde ilk sıralar yer alıyor. Seyircilerini ekran başına kilitleyen Aldatmak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Aldatmak 26. bölüm izleme ekranı.

Her perşembe ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Aldatmak'ın son bölümünde; Güzide, Tarık'ı öldürmeye teşebbüs etme suçuyla karşı karşıya kalır.

Bütün süreci sakin karşılaşa da bu durumun arkasında olan asıl suçlu Yeşim'dir.

Babalarının ikiyüzlülüğü ile tekrar karşı karşıya kalan Oylum ve Ozan, bir yandan da kendi sorunlarıyla başa çıkmaktadır.

Hamile olduğunu öğrenen Oylum, kendini hiç hazır hissetmez fakat Behram'ın duyguları çok farklıdır.

Ozan'ın Zeliş'e olan ilgisi her geçen gün daha fazla artar. Ozan, ilk kez sevdiği kadının arkasından iş çevirmeye mecbur kalır.

Yeşim'in sinsi planları Tarık'ın aklını karıştırırken hiç beklemediği birinin olaylara dahil olması Yeşim'in sinirlerini alt üst eder.

Tarık'ın kurnazlıkları arasında sıkışıp kalan Sezai, ziyaretine gelen kişi sayesinde özgürlüğüne bir adım daha yaklaşır.

Aldatmak 26. bölüm izleme ekranı

ALDATMAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu