Aldatır mı Aldatmaz mı? Evli Bir Erkeğin Yüzük Takmaması Tartışma Yarattı!

Evlilik yıl dönümlerinde yüzük takmayan kocasına yüzük hediye eden kadının videosu tartışma yarattı. Yüzük takmayan evli erkeklerle ilgili birçok kullanıcı yorum yaptı.

Evliliğin en önemli simgelerinden biri olan alyans, evlilik sürecinde bazı çiftlerin arasında sorun haline gelir. Birçok kadın alyans takmayı severken özellikle yeni evli erkek ya da uzun yıllardır evliliği süren erkek alyans takmak istemiyor.

Tabii ki de herkes alyans takmak zorunda değil. Önemli olan bu durumda neden takmak istemediği... Peki özellikle erkeklerin alyans takmak istememesi bir sorun mu? Direkt aldattıklarını mı düşünmeliyiz? Bu konu da sosyal medyada sık sık tartışmalarla karşımıza çıkıyor.

Son olarak 4. evlilik yıl dönümlerini kutlayan bu çiftin videosu nedeniyle yüzük konusu yeniden gündeme geldi. Videoda kadın, yüzük takmayan eşine yüzük hediye ediyor.

Gündem olan bu videonun ardından da evli bir erkeğin yüzük takmaması tartışmaya neden oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yüzük takmayan erkek aldatıyor mudur?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cinsiyet Değiştiren Fenomen Arda Bektaş Kendisine Yapılan Korkunç Yorumu Anlattı!
Esra Erol'da Programına Telefonla Bağlanan Kadın Canlı Yayında Osurdu!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.12.2023

Mayası bozuksa. Sadakati güveni (metala-altına) bağlayarak yaşamak saçmalık olur. İçinde varsa yapar zaten kimse buna engel olamaz.

08.12.2023

Yüzükle hiç ilgisi yok değil yüzük şeyine de kilit vursan, boynuna tasma da taksan aldatan aldatır. Hiçte sevmem kendim de.

08.12.2023

arkadaşlar, evli değilim ama evlensem de takamazdım yani. çorapla yatağa girememek, evde kotla oturamamak gibi bişey bu. bazı insanlar rahat edemez yüzükle. elini her yıkadığında çıkaracaksın zaten, kelepçe gibi bişey çok rahatsız edici. abartmayın bu kadar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ