Aldatıldığını Öğrenen Didem Soydan Karşılığını Misliyle Verdiği İntikam Hikayesini İtiraf Etti

Modellik kariyeriyle adından sıkça söz ettiren Didem Soydan, her hareketiyle magazin dünyasının gündemine oturmayı başarıyor. Yakın zamanda ünlü gazeteci Mirgün Cabas'ın Youtube programının konuğu olan Soydan, özel hayatına dair bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Üç yıllık bir ilişki sürecinin ardından partnerinin kendisini aldatığını fark ettiğini belirten Didem Soydan, bu duruma karşı nasıl bir tepki verdiğini anlattı.

Aldatılmanın acısını yaşarken, eski flörtlerinden birini arayarak onunla birlikte olduğunu sevgilisine de açıkça söylediğini ifade etti.

Ünlü model, "İlişkimde ilişkimizin bitmek üzere olan zamanı artık böyle 2 buçuk 3 senenin sonunda. Ben fark ettim ki aldatılıyorum hissettim ve en sonunda da bana bunun bir şeyi geldi teyidi geldi yani geldiği gibi konuşacağım kendisiyle. Kendisinin de bir seti var ama bu kişi oyuncu değil" dedi.

Soydan, şöyle devam etti 👇

"Böyle bir intikam aldım"

'Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam.

Kendi kafanda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim onunla seks yapmaktan geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Sen bunu da bil, ben şu an birisiyle seks yaptım. Bu ilişki bitmiştir galiba böyle bir intikam aldım."

Soydan 'O kişi dondu o kadar büyük bir şok anıydı ki beni aldattığını biliyorum diyerek intikam aldım' ifadelerini kullandı.

La Casa De Papel'de Nairobi'yi Canlandıran Oyuncu Hükümete Bir Çağrı Yaptı!
Muammer Ketenci’nin Kadınların Tecavüzü Hak Ettiğini Söylemesine Gelen Yorumlar Kan Dondurdu

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
12.02.2024

bu karının s2ş harici muhabbet edebildiği bir konu yok mu aq?? bi de 39 yaşına gelmiş, hala kafa 19.

Fakir fukaraların hikayeleri de anca bu kadar olur. Didem'den başka şeyler duyup işitmek? Hayatta üç amacı var: seks seks seks.

13.02.2024

iki ile üç arasında hafif bir benzerlik mi var bana mı öyle geldi? dhdhfhhf

12.02.2024

vay amk, ne intikammis bee. ya hic arkadasi seveni filan yok mu su garibanin, biri bi dur, bi sus, her boku anlatma desin.

TÜM YORUMLARI OKU (49)