Aldatılanlar Buraya: Yapılan Bir Ankete Göre Erkeklerin Yarısı Başka Biriyle Öpüşmeyi Aldatmak Olarak Değerlendirmiyor!

BBC Radio 5 Live ve BBC Sounds, kadın ve erkeklere hangi eylemleri 'aldatma' olarak gördüklerini sordu.

2,000 yetişkin insanın katıldığı anketin sonuçları sizi biraz şaşırtacak. Erkeklerin %51'i başka biriyle öpüşmenin aldatmaktan sayılmadığını düşünüyor! Konu sanal sekse geldiğinde ise yine erkeklerin %50'si sevgilisini aldattığını düşünmüyor.

Kadınlar ise %73 oranında başka biriyle öpüşmeyi aldatmak olarak değerlendiriyor.

Ayrıca kadınlar %75 oranında sanal seksi aldatmaktan sayıyorlar. Hatta kadınların %40'ı, arkadaş bulma uygulamalarında dolaşmayı bile aldatmak olarak değerlendiriyor.

Başka biriyle birlikte olmak %91 oranında aldatmak olarak değerlendiriliyor, geri kalan %9 ise bunun bir sorun olmadığını söylüyor.

Ankete katılan insanların %52'si cinsel hayatından memnun olduğunu ve nasıl bir cinsel birliktelik istediklerini rahatça konuşabildiklerini söylüyor.

"Partnerinizin politik görüşünün sizden farklı olması cinsel anlamda birlikte olmanıza engel mi?" sorusuna %41 oranında evet cevabı geldi.

'Cinsel birlikteliği engelleyen en büyük sorun nedir?' sorusuna ise katılımcıların %45'i stres dedi.

"İngiltere'de bu konular rahatlıkla konuşulamıyor."

Programı sunan Anna Foster, 'İngiltere'de bu konular rahatlıkla konuşulamıyor. Biz de konusu seks olan bir muhabbet yapmak istedik ve dinleyicilerimizi muhabbetin merkezine aldık. İlerleyen zamanlarda da cinsel sağlık, ilişkiler, seks ve toplum konusunda yayınlar yapacağız ve bu sohbetlerimiz için sürpriz konuklarımız olacak' dedi.

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
21.11.2018

ankete katılanların çoğu gavat heralde

Pasif Kullanıcı
20.11.2018

erkekler kendileri için böyle demiştir,karşı cins için olamaz.ama bana sorarsanız asıl aldatma,başka birine yakınlık,duygusal bag hissetmektir.benim için bedeni degil ruhu,kafası,kalbi benle olmalıdır.yoksa bedeni benim yanımda olmuş ama aklı başka birinde,hiç önemi yok.

20.11.2018

katılıyorum aynı görüşteyim

21.11.2018

Opusmek de aldatmaktir,bir baska karsi cinse,sevdigin kisiyi umursamayacak ya da anlık bile olsa aklindan cikaracak kadar bakmak bile aldatmaktir...bu tartisilamaz bile!

TÜM YORUMLARI OKU (25)