Aldatan Sevgililerini Yaratıcı İntikamlarıyla Doğduğuna Pişman Eden 11 Kadın

11. Yıllarca unutulmayacak bir intikam...

+Justin Bieber konseri biletleri için harcadığım parayı geri istiyorum

-İstemediğini söylemiştin?

+Sadece parayı geri alabilir miyim lütfen?

-Evet

Aldattıktan sonra sevgilisi tarafından terk edilen Dan yüzsüzlüğün son noktası olarak kabul edilebilecek bir davranışta bulunup, Harriet'tan Justin Bieber konseri biletleri için harcadığı parayı geri istiyor. Harriet çok sinirlense de Dan'e parayı geri vermeyi kabul ediyor çünkü aklında, hepimizin saygısını kazanacak harika bir intikam planı var! Eski sevgilisine günde 1 peni göndererek tüm borcunu 17 yılda tamamlayacağı bir otomatik ödeme planı yapıyor ve böylece 17 yıl boyunca her gün Dan'i yaptığına pişman etmeyi garantiye alıyor. Hak ettiğini bulmuş değil mi?

10. Yangından mal kaçırmak buna deniyor herhalde

New York'a iş seyahatine gideceğini düşündüğü eşinin telefonunda tanımadığı bir kadından 'İndiğin zaman seni seksi bir karşılama bekliyor olacak' gibi bir mesajla karşılaşan Laura hızlı ve etkili bir yolla intikam almaya karar veriyor. Evi apar topar satılığa çıkaran Laura iki hafta içinde, eşi daha seyahatten dönmeden satmayı başarıyor. Eve döndüğünde karşılaştığı manzara karşısında hissettiklerini şu şekilde anlatıyor aldatan eş:

'Laura'nın tüm eşyaları gitmişti ancak rahmetli babamdan bana kalan masa ve sandalyeler, golf setim ve Laura'nın her zaman nefret ettiği antika radyo tüm ihtişamıyla mutfak tezgahında duruyordu. En değerli eşyalarımı evle birlikte satmıştı. Yalnızca iki haftada bütün bunları nasıl yaptığını hala aklım almıyor.'

9. Takıldığım kız deyip geçme!

Shantasia isimli Twitter kullanıcısı ultrason görüntüsünü 'Beni engellemeye çalışıyorsun ya hani' caption'ı ile eski sevgilisine tweet atarak intikam almaya karar veriyor. Eski sevgilisi Kyle ise bebeğin babası olduğu iddiasını reddedip, Shantasia'nın kıçını o sıradaki kız arkadaşı Brená'ya tekmeletmesi gerektiğini söyleyen bir tweet'le cevap veriyor. Sonrasında Buzzfeed News'e Shantasia'nın yalnızca Brená ile birlikteyken arada takıldığı bir kız olduğunu açıklamasının ardından sevgilisi Brená tarafından 'Hayır kıçını tekmeleyeceğim kişi sensin' şeklinde bir tweet ile terk ediliyor. Tüm bu olaylar viral olduktan sonra kullanıcılar Shantasia'nın paylaştığı ultrason görüntüsünün sahte olduğunu ortaya çıkarsa da 'Bana bulaşmayacaktı' diyen Shantasia, Kyle'ın hayatındaki tüm kadınları ondan uzaklaştırarak gerçek bir intikam alıyor.

8. Acımasızlığın böylesi...

This Morning isimli televizyon programını arayan seyirci küveti doldurup banyo yapmayı çok sevdiğini belirterek başlıyor anlatmaya. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen kadın, iş arkadaşlarından biriyle onu aldattığını öğrenince yıkılmış tabii. İşin ilginç kısmı ise sevgilisinin, kadın küvetten çıktıktan sonra aynı suyla tekrar küvete girmekten hoşlanması. Bu garip bir fantezi mi, yoksa tutumluluğun farklı bir boyutu mu bilemeyiz tabii ama dişlerini de bu suyla fırçalaması kafaları karıştırıyor. Neyse, bir gece yine küvete girerken sevgilisi küvet suyunu boşaltmamasını isteyince aldatıldığını öğrenen kadın ne yapsa beğenirsiniz? KÜVETE İŞEMİŞ! Evet, adamın dişlerini fırçalayacağı suyun olduğu küvete işemiş...

7. Ayrılığı kazanca çevirmek için güzel bir yol 😂

Daha önce, ayrıldıktan sonra eski sevgililerinin kıyafetlerini paramparça eden ve öylece sokağa fırlatan kadınlar duyduk, ama bu kadın olayı bir adım öteye taşımış. Eski sevgilisinin kıyafetleri ve ayakkabıları dahil tüm eşyalarını satmaya karar veren kadın bir ağacın üzerine 'Sevgilimi aldatırken yakalım, tüm eşyalar gitmeli!' yazan bir ilan asıyor ve neredeyse ağacın önünden geçen her kadın yardımcı olmak için bir şeyler satın alıyor. 😂 Kazandığı parayla da güzel bir tatil planlıyor. Böyle kötü bir olay daha pozitif bir duruma dönüştürülemezdi!

6. Kim bilir kaç kadının intikamı var burada

Kirsty adındaki genç anne internetten tanıştığı hoş görünümlü bir çocukla flörtleşiyor. Bu işleri bilirsiniz, muhabbet biraz daha içli dışlı olmaya başlayınca araya fotoğraflar falan da giriyor. Kirsty'nin, bu adamın Matt Peacock ismindeki modelin fotoğraflarını kullanan fake bir hesap olduğunu anlaması da çok uzun sürmüyor. Asıl ismi Chris Batchelor olan dolandırıcı 3 yılda 52 fake hesap kullanarak birçok kadını bu şekilde kandırmış. Kirsty'nin intikamı da bu 3 yılın ve kandırılan tüm kadınların acısını çıkaracak bir kurguya sahip. Peacock ve Batchelor'ı yüzleştirmek için bir plan yapıyor ve özel bir dedektif tutup ikisini de buluyor Kirsty. Eşine aldatıldığına dair pek çok mesaj gelen Peacock ise Batchelor'ın yaptıklarından büyük rahatsızlık duyduğu için hemen kabul ediyor bu teklifi. İçine düştüğü durum karşısında serseme dönen Batchelor binbir türlü özür dileyerek Peacock ve dedektifle yüzleşiyor.

5. Tinder ifşası

Bu da bir Tinder kullanıcısının denk gelip Reddit'te paylaştığı profil açıklaması:

'Merhaba, adım Mike. Evliyim ve iki çocuğum var. Küçük bir penise sahibim ve cinsel yolla bulaşan hastalık taşıyorum. Anlayacağınız gibi eşim Tinder kullandığımı öğrendi, şu an telefonda, görüştüğüm kadınlardan biriyle konuşuyor ve beni terk ediyor. Tam bir şerefsizim ve kendimden baka kimse s*kimde değil. O kadar uzun süredir aldatıyorum ki kızlar, isminizi hatırlamazsam üzülmeyin çünkü hepinize aynı şeyleri yazıyorum. Nefret maillerinizi göndermekten çekinmeyin'.

Eşi tüm Tinder alemine Mike'ın ne bok olduğunu göstererek yapabileceği en iyi şeyi yapmış.

4. Anıları silmek yerine tarihi baştan yaz!

Bu genç kadının ise aldatıldığını öğrendikten sonra birlikte oldukları tüm fotoğrafları sosyal medyadan silmek yerine tek tek hepsinin caption'ını değiştirerek eski erkek arkadaşını küçük düşürmeye karar veriyor ve sonuçlar gerçekten inanılmaz! Mutfakta dinlendikleri bir fotoğrafın (👆) altına 'Boğmak için harika bir posizyonmuş, eğer aldattığımdan o zaman haberim olsaydı kesin yapardım', yakasına çiçek iğnelediği diğer bir fotoğrafa ise 'Şansım varken kabine saplamalıymışım' yazan kadın tüm sinirini çıkaracak harika bir yol seçmemiş mi sizce de?

3. Mercedes'in anahtarları kanalın dibinde mi? 😨

İngiltere'nin Warwick şehrinden gizemli bir kadın şehrin dört bir yanına 200 tane poster asmış. Bu posterde, üzerinde Graham yazan ve halatla asılmış bir kalp görselinin altında 'Eğer o kız yatakta çok iyiyse orada kalabilirsin! Mercedes'in anahtarları kanalın dibinde. Kilit değişti. Kredi kartlarının limiti doldu. Mutlu seneler, Linda xxx' mesajı bulunuyor. 

Posterlerin altında baskı alınan yerin isminin yazması birçok kişiye bunun yalnızca bir PR çalışması olduğunu düşündürse de işletme, Linda'nın devamlı müşterileri olduğunu söylüyor. Durum gerçekten böyleyse Linda epik bir karşılık vermiş aldatan sevgilisine...

2. İşte gerçek dostluk!

Bu hikayeni kahramanı bu defa aldatılan eş yerine onun arkadaşları! Heather ile 20 yıllık bir evliliği ve 8 çocuğu olan eşi başka bir kadınla birlikte oluyor ve işe bakın ki bu kadın hamile kalıyor. Tüm bunların üstüne bir de adam, Heather'ın en değerli eşyası olan Burberry marka şalı sevgilisine hediye edince Heather gerçekten çok üzülüyor. Bu durum karşısında sessiz kalamayan arkadaşları Vanessa ve Brooke, Heather'a yeni bir şal almak için GoFundMe üzerinden bir kampanya başlatıyor. Birçok kişi bu sayfaya adamı kötüleyen yorumlar yağdırırken kızlar 1000 dolardan fazla bağış toplamayı başarıyor, artan parayı ise önceden planladıkları Meksika seyahatleri için harcamayı planlıyorlar.

1. İntikam tesadüfleri sever

Florida'da bir Uber sürücüsü erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını nasıl fark ettiiğini Twitter'da anlatıyor. Bree havaalanından, bir süredir görüşemediği erkek arkadaşını görmeye geldiğini söyleyen bir kadın alıyor. O anda Bree'nin zihninde bir şeyler çağrışım yapıyor çünkü kendi erkek arkadaşı da o günlerde şehir dışında. Yolculuk ise gerçekten de Bree'nin erkek arkadaşının yaşadığı apartmanın önünde bitiyor. Misafirinin eşyaları taşımasına yardım etmek için dışarı çıkan çocuğu bir güzel pataklayan Bree kadına eşyalarını vermeden aracına binip gidiyor. Polis raporuna göre daha sonrasında eşyaları çöp poşetiyle teslim ediyor.

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
YORUMLAR
14.09.2019

Ah erkekler, kadınlar şeytandır diyorsunuz ya, tamamen size borçluyuz👿

14.09.2019

kesinlikle.

14.09.2019

Öldürüp kesip biçmediğiniz sürece böyle intikamlara kadın erkek fark etmeksizin yapılmasına ici karşı değilim. Tabi aldatma bana göre bosanmayi isteyip reddediliyorsan geçerli değil sadece o kadar yoksa git hamile bırak iş seyahati diye aldatmaya git Allah belanızı versin yani oh hepsinin eline sağlık!

15.09.2019

Sevgilimin beni aldattığını öğrenenince çok sevdiği yeni aldığı arabasına inşaattan Aldığım büyük bir mermerle girdim camlarını kırdım aynaları kırdım hızımı alamayıp tekmeledim parmağımı kırdım bunları yaparken ortak arkadaşımızı ona gönderip şikayet ederse evini yakacağımı söyledim yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır dedim şikayet etmedi iyiki yapmışım müthiş bir huzur

16.09.2019

Allah başa vermesin.

TÜM YORUMLARI OKU (11)