Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İçin Yapılan 1.7 Milyon Liralık Giriş Kapısı Tepkilerin Odağında

Kütüphanelere, bilimsel çalışmalara ayrılmayan bütçeler mevzu inşaat olunca nasıl da bulunuyor...

Pandemi döneminde öğrenciler kampüslerinden uzakta kalırken birçok öğrenci imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitimden bile mahrumken bir israf haberi de Alanya'dan geldi.

Sözcü'nün haberine göre Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi giriş kapısı için yaklaşık 1.7 milyon lira harcamaya hazırlanıyor.

Yine habere göre yerleşke girişine yapılacak tek bir kapı için 11 Haziran 2021'de sözleşme imzalandı. Kapının 3.5 ayda bitirilmesi planlanıyor. Yerleşke girişine yapılacak çift çerçeveli ve iki bölmeli kapıda ince esnek doğal taş panel kaplama kullanılacak, koyu füme mermer ve çift başlı kartal figürü de konulacak. Ayrıca kapının güney cephesine güvenlik kulübesi de yapılacak.

Geçmişte de bazı üniversiteler bu israf kapılarına milyonlar harcamıştı.

İhale sosyal medyada da gündemdeydi.

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
19.06.2021

israf bunlarda gösteriş bunlarda haram bunlarda kul hakkı yemek bunlarda vatan kahramanına ihanet bunlarda vatan toprağını satmak bunlarda insan düşmanlığı bunlarda doymadılar doymadılar

19.06.2021

1.7 milyona kaç tane öğrencinin projeleri kuluçkadan start up'a geçerdi, kaç öğrenciye patent, tasarım ya da modelleme desteği verilirdi. Dünyanın en iyi 100 üniversitesine bakın hemen hemen hepsi 200-300 yıldan fazladır aynı yapılarda aynı binalarda devam ediyor. Ama bina içlerine girince laboratuvarları, bilim merkezleri hayranlık uyandırıcı. Şekilcilik, yolsuzluk, adamcılık, liyakatsızlığın girmediği yer kalmadı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ