Al Pacino ''The Godfather'' Serisindeki En İyi Filmini Açıkladı: Favori Baba Filmi Hangisi?

Sinema tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan The Godfather serisi, hemen herkesin favori filmlerinden biri. Filmde Micheal Corleo'ya hayat veren Hollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda seride en beğendiği filmi paylaştı.

Beyaz perdenin gelmiş geçmiş en iyi filmleri arasında yer alan The Godfather serisi, yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine sahip.

Mario Puzo'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve Francis Ford Coppola yönetmenliğinde çekilen üçlemenin ilki 1972 tarihinde vizyona girdi.

Serinin ikinci filmi olan Baba II ise 1974 yılında vizyona girdi ve 6 dalda Oscar ödülü kazandı. Üçlemenin son filmi olan Baba III, 1990 yılında hayranlarıyla buluştu.

Filmde Micheal Corleo'ya hayat veren oyuncu Al Pacino, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda serinin en iyi filmini açıkladı.

Ünlü isim ''Baba I daha eğlenceli. Baba II ise Coppola için kişisel bir çalışma niteliğinde. Baba I'i geçenlerde izledim, bir sahnede her zaman iki ya da üç şey aynı anda gerçekleşiyor. Her zaman hikayenin içindesiniz, ilerliyorsunuz. Bir sonraki sahnede ne olacağını bilmiyorsunuz, bu tam bir hikâye anlatıcılığı. Bu konuda üstüne yok." diye belirtti.

Ayrıca serinin ikinci filmiyle ilgili olarak da ''Baba II'de anlatım daha çizgisel hale geliyor. Daha farklı, kasvetli ve ağır ilerliyor. Fakat harika bir film olduğunu söylemeliyim.'' yorumunda bulundu.

Dördüncüsü de Çekilecekmiş! The Godfather Hakkında İlk Kez Duyacağınız Bilgiler Sizi Çok Şaşırtacak
IMDb'deki En Yüksek Puanları Silip Süpüren The Godfather Filmleri Hakkında Çok Şaşıracağınız Bilgiler
The Godfather Filminde Don Vito Corleone'nin Sevdiği Kediyle Ne Mesaj Verildiği Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!