"Akyazı'da İsim Değişikliğini Sadece Biz Yapabiliriz"

Trabzonspor yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı Spor Kompleksi’nin adını, “Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi” olarak değiştirme kararı alması üzerine kulübün internet sitesinde sert bir açıklama yayınladı. Açıklamada şunlar ifade edildi:

“Trabzonspor’a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi’nin isim hakkı, Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır. İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu’na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi’ni Trabzonspor’a kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız’ın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi’nin temel atma töreninde, ‘Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin’ diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz.”

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu eleştirdi. Uzunay, sosyal medya üzerinden ”Sayın Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki tüm sorunları hallettiniz de, bir tesislerin adının konması mı kaldı? Trabzonspor ona yakışan bir isim bulur” dedi.

ZETE

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"