Akülü Sandalye Alabilmek İçin Trafik Işıklarında Su Satan Engelli Adama Yardım Elini Uzatan Güzel İnsanlar!

İyi insanlar iyi ki varlar... 👏

Trafik ışıklarında duran araçlara su satan ve kazandığı parayı da akülü sandalye almak için kullanmak isteyen adama yardım eli uzandı.

Çocuklar Üşümesin ekibi, ışıklarda su satarak akülü saldalye almak isteyen adama yardım elini muhteşem bir sürpriz yaparak uzattılar.

Araçların arasında kendini tehlikeye atarak su satmaya çalışan adama akülü sandalye alındı ve her gün su satmak için gittiği trafik ışıklarına bırakıldı.

Işıklarda akülü sandalyeyi gören adam şaşkınlığını gizleyemezken ona yardım yine güzel insanlardan geldi.

Güzel insanların akülü sandalye sürpriziyle duygusal anlar yaşayan adamı izlerken sizler de duygularınıza hakim olamayacaksınız.

İşte o anlar: 📽

Kaynak: @cocuklarusumes

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
12.02.2020

Ortalıkta ihtiyacı olmadığı halde yardım isteyen kişiler olduğu için gerçek ihtiyaç sahiplerine her zaman ulaşılamıyor ne yazık ki

Sokakta dilenenlee 5 kuruş vermem. çocuk ya da yaşlı farketmez. çünkü ben verdikçe sen verdikçe devam edecekler. Ama çok yardım etmek isterseniz, muhtarınıza bi gidin be, İllaki duyyorlar, biliyorlar birilerini. . . Okullar yeniden başladı mesela, bi çovuğun ihtiyacını giderin, alın bi hafta sonu bi senamaya götürün. bir yemek yedirin. ne bileyim. imkanınız neye yeterse. Kimsesiz çocuklar var ya hani, ya da korunmaya muhtaç cocuklar, onlara gidin ziyarete izin alıp minik tadelleler bile dağıtsanız sevniyorlar..

Dünya şu mazlumların gülümseyişi hatrına dönüyor hala yeminle... (: Emeği geçen herkes neye inanıyorsa, karşılığını beklemeseler de umarım bulsunlar karşılığını kat be kat.

12.02.2020

Şu Dünya Dönüyorsa Güzel insanların Yüzüsü Hürmetine Dönüyor. her zaman Derim ve Yine Yeniden diyecegim Süper Kahraman olmak İçin Pelerine İhtiyacı Yok insan oğlunun. Allah Razı olsun Sizlerden.

TÜM YORUMLARI OKU (6)