Akşener Sığınmacı Planını Açıkladı: Dönüş İçin Tarih Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’deki sığınmacılara yönelik eylem planını duyururken 'dönüş' tarihi de verdi.

İYİ Parti'den Göç Doktrini ve Stratejik Eylem Planı

İYİ Parti, Ankara’da düzenlediği toplantıyla, 'Göç Doktrini ve Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Plan, “Kararlı ve Planlı Geri Dönüşe Az Kaldı” sloganıyla duyuruldu.

"Bu hesap ülkemizi hendek haline getiren sayın Erdoğan ve iktidardan sorulmalıdır"

Türkiye’de “en düşük rakamlara dayalı iyimser tahminle” 8 milyon sığınmacı ve kaçak göçmen bulunduğunu belirten Akşener, göçmen sorununun sorumlusunun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu savundu.

Akşener şu ifadeleri kullandı: 'Sığınmacılara, mültecilere, kaçakçılara kızabiliriz. O öfkenin odaklanacağı yer Sayın Erdoğan ve iktidarıdır. Yabancılar üzerinde öfke odaklanırsa bu ülkeye yapılan kötülükleri perdelemiş olur. Bu hesap sorulmalıdır. Bu hesap ülkemizi hendek haline getiren sayın Erdoğan ve iktidardan sorulmalıdır. Bu hesap sandıkta demokrasiyle sorulmalıdır.'

"Ülke göçmen deposuna döndü"

Türkiye’nin AK Parti'nin uygulamaları nedeniyle “göçmen deposuna” dönüştüğünü belirten Akşener sorunu iktidar olduklarında diğer ülkelerle diyalog geliştirerek çözeceklerini söyledi. 

Akşener ayrıca “1 Eylül 2026’da tüm Suriyeli sığınmacıları memleketlerine kavuşturmuş olacağız. İktidara gelişimizin ilk gününde atacağımız adımlar ve tedbirler hazır” dedi.

İçişleri Bakanlığı Ülkesine Dönen Suriyeli Sayısını Açıkladı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
06.09.2022

2026 yılına kadar değil, bence şahsi fikrim, her ne kadar bu ülke Türk milletine de ait olsa, yardımcı olalım lakin, herkesi içeri aldıktan sonra, kendi insanımız ekonomik şartlarda ve yaşamsal olarak zorlanıyorsa, bence 1 gün vakit bile kaybetmeden gönderilmeliler. Irkçı değilim, lakin misafirlikte bir yere kadar, bizler misafir olarak gittiğimizde 10 yıl misafir olarak kalmıyoruz.

06.09.2022

Bunları söylerken ırkçı olmadığını belirtmene gerek yok. Bize "ırkçı" ithamı atan fonlanmış şeyler Almanya, Fransa, İspanya ve İngiltere'ye ırkçı, faşist, kafa tasçı vs demiş mi bu zamana kadar?

06.09.2022

Göçmen değil, ülkeye kaçak girişlerine göz yumulmuş savaş kackınları bunlar. Kendi ülkelerinin kaderini etkileyecek savaştan kaçıp, burada vatandaşlık verilen bu mahluklar, bizim çocuklarımızın geleceğine yön verecek seçimlerde oy kullanacaklar. Bu vatana ihanettir, ilk hesabı sorulması gereken durum bu ! Acımak , empati kurmak , hümanizm kasmak ahmakliktir bu durumda.

Pasif Kullanıcı
06.09.2022

İçinde bir gram milliyetçilik-vatanseverlik olan gidip bunak Bahçeli yerine Meral Akşener'e oy verir.Ülke Mültecistan'a döndü Bahçeli efendinin ya haberi yok ya haberi var da hoşuna gidiyor...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ