Meral Akşener, Özgür Özel'e Kapıyı Kapattı: "Herkeslere Selamlar Gitti Biz Hariç"

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Kurultay'da yaptığı konuşmada HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a selam yollamıştı.

Özel konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: 

'Memleketimin dört bir yanında altı oklu bayrağı sallayanlara, Soma'da, Zonguldak'ta, Bartın'da yerin yüzlerce metre altında çalışanlara, İzmir'de Agrobay'da direnen kadınlara, Silivri'de Bakırköy'de hepimizin yerine yatan Can Atalay'a, Tolga Şardan'a, Osman Kavala'ya, Selçuk Mızraklı'ya, Selahattin Demirtaş'a selam olsun.'

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Genel Başkan Meral Akşener o selamı yorumladı ve yeni ittifak söylentilerine yanıt verdi.

Akşener, "Herkesler selamlar gitti biz hariç. Zaten sadece o, bundan sonra yan yana gelmenin zor olduğunun işaretidir" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar ⬇️

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Çok Sert 'Hançer' Yanıtı!
Fatih Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na Yine Sert Sözler: "Umarım Bu Saçma Karar Doğru Değildir"

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
08.11.2023

Demirtaş teröristtir.

Kes @kahrraman; Hayır eyleme teşebbüs etmeyen hiç kimse terörist değildir. Ayrıca özgür Özel Demirtaş'ın görüşlerini savunmuyor, ama AHİM kararı var, ilkesel olarak hukukun üstünlüğü savunuyorsan kim olduğuna bakamazsın. Hele can Atalay olayı tam bir hukuk garabeti, anayasa mahkemesi derhal serbest kalması hükmetti, ama alt mahkeme korkudan Yargıtaya topu attı. Hukukta kokuşmuşluğu ve Feto taktığını uygulayan akp ve MHP görüyoruz. Hele Tolga Şardan haklı haberinden sonra tutuştular.

08.11.2023

P*KK'ya destek veren herkes teröristtir. Bu konuda hem fikirsek, Akşener haklı demektir.

Hayır eyleme teşebbüs etmeyen hiç kimse terörist değildir. Ayrıca özgür Özel Demirtaş'ın görüşlerini savunmuyor, ama AHİM kararı var, ilkesel olarak hukukun üstünlüğü savunuyorsan kim olduğuna bakamazsın. Hele can Atalay olayı tam bir hukuk garabeti, anayasa mahkemesi derhal serbest kalması hükmetti, ama alt mahkeme korkudan Yargıtaya topu attı. Hukukta kokuşmuşluğu ve Feto taktığını uygulayan akp ve MHP görüyoruz. Hele Tolga Şardan haklı haberinden sonra tutuştular.

08.11.2023

Kızım sen cezaevinde misin ? Sen direnişçi misin ?Nesin sen mağdur musun? Selamı versinler de canın sıkılınca kalk masadan .Sana vereceklerini verdiler meclise soktular . Tayipten al selamı sen .

08.11.2023

Terörist mi mağdur?

TÜM YORUMLARI OKU (39)