Akşener'den İmamoğlu'nun 'Kadınlar Günü' Paylaşımına Yanıt: 'Arkadaşlarımızın Çoğu Beğenmedi'

Ekrem imamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla attığı ve Pervin Buldan ve Meral Akşener'i etiketlediği tweet  İYİ Parti cephesinde tepki çekti. 

İmamoğlu'nun tweetiyle ilgili konuşan Meral Akşer, Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi.

İBB Başkanı İmamoğlu 8 Mart sebebiyle bir tweet paylaşarak Akşener ve Buldan'ın Kadınlar Günü'nü kutlamıştı.

HDP'li Buldan, İmamoğlu'nun tweetini alıntılayarak 'Teşekkürler Sn. Başkan' ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti kanadından ise İmamoğlu'nun paylaşımına tepki geldi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili 'Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum.' ifadelerini kullandı.

Meral Akşener ise eleştirileri 'Haklı bulduğunu' dile getirdi.

Meral Akşener, konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada, 'Sayın İmamoğlu bir mesaj attı, milletvekilimiz Ağıralioğlu da buna tepki gösteren bir tweet attı. İkisi de fikir hürriyetidir. Arkadaşlarımın çoğu da beğenmedi, saygı duyuyorum.' ifadelerine yer verdi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla İstifa Etti
Adana'da Dehşete Düşüren Olay! Fuhuş Yapmak İstemeyen Kadının Saçını Kesip Bıçakladılar
Kebapsever Boris Johnson'a Adana'dan Davet: 'Gelsin, Görsün'

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
YORUMLAR
08.03.2021

Tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutla ve geç abicim ne diye isim vererek yapıyosunki bu açıklamayı ? Yani tamda trollerin istediği ortaları bizzat muhalefetten sen atıyosun ! Yani anlayamıyorum bu insanları , ben ilk okul mezunu biri olarak bu hataya düşmem ama bunca tyıldır okuyan siyasetin içinde olan adamlar nasıl düşüyo anlamak mümkün değil. PKK ya terör örgütü diyemeyen bi partinin başkanı ile ilgili paylaşım olması ayrıca saçma !

08.03.2021

fikirleri ne ise zikirleri de o. :) bizim argümanımızı kanıtladığı için Ekrem Imamoğluna teşekkür ederiz. Cebine para koysak bu stratejik gerizekalılığı ona yaptırtamazdık.

08.03.2021

İmamoğlu gözden düşmeye devam ediyor..

08.03.2021

Meral hanım bir parti başkanı olarak olabilecek en iyi yanıtı vermiş...Yavuz beye katılıyorum İyi partinin hdpkk ya olan tutumu belli biz bunları eşkıya uzantısı olarak görüyoruz ve ona göre davranıyoruz beraber olmamız imkansız diyorlar chp deki bazı isimler ısrarla beraberiz mesajı vermeye çalışıyorlar akıl alır gibi değil..Ayrıca Ekrem ve Tunç ikilisi gitsin Mansur başkanın yanında biraz staj yapsınlar bişeyler öğrensin diyorum Mansur başkan varken Ekremi Mıharremi İlhan Kesiciyi falan aday yaparlarsa zahmet edip benzin harcayıp oy kullanmaya gitmem bile,heeerkesi kucaklayan açılımcı zihniyet istemiyoruz nokta !..(İyi spora devam)

TÜM YORUMLARI OKU (26)