Akşener'den İkizdere'de Kendini Protesto Edenlere Tepki: 'Osman Öcalan'ın Mektubunu Ben mi Okuttum?'

 İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. AKP'li grubun protestosu üzerine ortalık karıştı. 

Protestoculardan birinin Akşener'e 'PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?' demesi tansiyonu yükseltti. Bunun üzerine Akşener ' Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan' diyerek cevap verdi.

AK Partili bir grup ile İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı.

AKP'li bir kadın Akşener'e 'PKK'yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin? PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP'yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?' diye sordu.

Akşener AKP'nin politikalarını hatırlatarak 'Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum?' dedi.

Bunun üzerine Akşener 'Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah'a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri'yi ben mi söyledim? Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan' cevabını verdi.

Soylu'nun 'Karısının İç Çamaşırı' Sözlerine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı
Man Adası Davasında Karar: Kılıçdaroğlu 142 Bin Lira Ödeyecek
Sedat Peker’in 'Hürriyet Baskını' İddiasının Ardından AKP'li Boynukalın'dan Açıklama: 'Çok Rahatladım'

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
20.05.2021

Burada bir ibine arkadaşımız " ikizderenin başına ne geliyorsa sonuna kadar yeridir bunlara oy verdiğinden dolayı " dediğim için seviyesiz yorumlarda bulunmuştu. Eğer bu yorumu okursa yeniden önce başlığa sonra yaşanan olaya bak a.. koduğumun demek istiyorum kendisine. Karadeniz yöresi önce kendi içindeki pislikleri temizlesin o zamana kadar A C I M A Y I N bunlara...

20.05.2021

Yine AKP'liler provakatörlüğe başlamış

Pasif Kullanıcı
20.05.2021

hep diyorum bunlara destek vermeye kalksan seni düşman beller diye:D karadeniz insanına destek vereceğinize bi köpeğe su verin daha büyük sevaba girersiniz

TÜM YORUMLARI OKU (42)