Akşener, Babacan, İnce ve Kılıçdaroğlu Maaşlarını Bağışladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin 8 ulusal televizyon kanalı depremzedelere yardım için ortak yayın yapıyor. Ortak yayın yapan kanallar arasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 bulunuyor. Toplanacak yardımlar AFAD ve Türk Kızılay'a bağışlanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ortak yayına bağlanarak 1 maaşını bağışladığını bildirdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Herkes imkanları dahilinde bu akşam bir şeyler yapıyor küçük, büyük... İmkanım dahilinde bir maaşımı daha bağışlamak istiyorum. Sizlere teşekkür ediyorum bu kampanya dolayısıyla. Milletimizin başı sağolsun. Hepimize sabır diliyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve eşi, birer maaşlarını bağışladı. Akşener, "Başımız sağolsun. Allah milletimize bir daha böyle bir acı göstermesin. 'Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz' için diyerek ben ve eşim birer maaşımızı bağışlıyoruz. İnşallah yardımlarımız da sürecek" diye konuştu.

Elazığ'dan yayına bağlanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan birer maaşlarını bağışladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Twitter hesabı üzerinden, "Şu an Hatay Samandağ'dayım. Türkiye Tek Yürek yayınına, burada telefonlar iyi çekmediği için bağlanamadım. Ben de bir maaşımı bu kampanyaya bağışlıyorum. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" açıklamasını yaptı.

Bağış Yayınında Murat Yıldırım'ın "Bunu Unutmayalım" Demesi Üzerine Sözünü Kesen Nihat Hatipoğlu Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR

Bence çok az siyasetçilere göre

15.02.2023

Bu akşam bağışlanan paraları duydukça ne arkadaş fakir olduğum gerçeği yüzüme bir tokat gibi vurdu. Aklıma hep çocuklarına bir çikolata bile alamayan, geçim derdinden canına kıyan insanlar geldi sanırım bu adaletsiz dünyayı hiçbir zaman anlayamayacağım!

15.02.2023

dünyaları bağışlamışlar

16.02.2023

Reisin onu dahi vermedi çalmasın amanda toplanan paracıkları

TÜM YORUMLARI OKU (40)