Akşener Açıklamalarına 'Zevzeklik' Dediği Amirallerin Gözaltılarına Tepki Gösterdi

103 amiralin imza attığı bildiriyi sert sözlerle eleştiren İYİ Parti lideri Akşener, bu kez emekli amiraller hakkında verilen gözaltı kararlarına tepki göstererek, 'şimdi muhalefet partilerine, ana muhalefet partilerine hakaret eden, genel başkanlara hakaret eden yargıçlardan tutun, Saray şürekâsına kadar atanmışları da gözaltına alın diyoruz' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, emekli amirallerin Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiri nedeniyle gözaltına alınmasını eleştirdi

Gece yarısı yapılan bu açıklama için "Zevzeklik" dediğini hatırlatan Akşener, şunları söyledi:

  • 'Siz bu insanları gözaltına alma yoluna giderseniz, iktidara şunu söyleme hakkımız doğar: Siyasi partilere, muhalefete ayar vermeyi isteyen hadsizlik ve saygısızlık yapan, bir kısmı sarayda yaşayan bürokratlar var.

  • Sayın Erdoğan'a ve arkadaşlarına sesleniyorum. Madem burada bir gözaltı süreci başlattınız, şimdi muhalefet partilerine, ana muhalefet partisi ve İYİ Parti'nin genel başkanlarına hakaret eden, yargıçlardan tutun Saray şürekasına kadar, atanmışların zevzekliklerini de gözaltına alarak soruşturun bakalım. Bunun da takipçisi olacağız.'

Akşener, dün yaptığı açıklamada bildiriye tepki göstermişti👇

Akşener'den Emekli Amirallere Tepki: 'Bu Bir Zevzekliktir'

Popüler İçerikler

1 Mayıs Ablukada: Çok Sayıda Kişi Gözaltına Alındı, Yollar Kapatıldı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
05.04.2021

Arkadaşlar Meral Mommy'nin sözlerini anlayamıyorsunuz bari sövmeyin. Nefretle dolmuşsunuz ve demokrasinin, ahlakın ne olduğunu unutmuşsunuz. İstiyorsunuz ki ağzından salyalar saçarak sürekli istemezükçülük yapsın, iktidar ne yaparsa zıddına gitsin. İlber hocanın dediği gibi 'Türk milleti karınca yarıştırmayı sever'.. Ama bu kaos hepimizi bitirir ayrıca böyle kutuplaştırıcı birine oy değil günahımı dahi vermem. Çünkü kafam başka ülkelerin bir senede yaşadıklarını bir günde yaşamaktan yoruldu. Hayatımız siyasetten ibaret oldu. Yeter da! Bu kadın evrensel ahlak ilkelerinde bir hanımdır ve ne olduğunu anlamak istiyorsanız Kohlberg'in ahlaki gelişim kuramı'nın 3 tanecik maddesini incelemelisiniz. Evrensel ahlak/yüksek ahlak en yüksek kademedir ve kendisi buna sahiptir. Geçmişte iffetsizlikle bile çamur atıldığı halde hala efendiliğini sürdürüyor cehapeli olmama rağmen kendisini çok seviyorum.

05.04.2021

Çöp bu halka bunu anlatamazsın işte. Adam bir konuda fikir üretmek yerine bana sövüyor, troll diyor. Yok ya muhalif seçmenin çoğunluğu ne ki, ikditarın ki farklı olsun?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ