Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı.
Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı.
ASÜ Rektörlüğü, 22 Ekim'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesine ataması iptal edilen öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin hakkında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu
Şikayet üzerine polis merkezine ifadeye gelen Zehra Zulal Atalay Laçin, 'dolandırıcılık' ve 'evrakta sahtecilik' suçlarından gözaltına alındı. ZZehra Zulal Atalay Laçin'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.
İşin ilginç yanı, bu kadar vasıfsız ise nasıl Akademi'de görev alabildi ? Herkes Akademisyen olsun o zaman :) Dün de, bayağı bir ikna edici şekilde "Haklıyım deyip; belgeleriyle Savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi ... Garip olaylar silsilesi, du bakalım ne çıkacak :)
Sahte diploma ile 20 yıl öğretmenlik yapıp, bakandan yılın öğretmeni ödülünü alan bile var bu ülkede.... Allasen, Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi koymak istiyorum...
hani savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, iddialar desteksiz, hukuki işlem başlatacağım diyordu? hani ne oldu sayın dolandırıcı?