Aksaray'da Öğrenciye Şiddet Uygulayan Öğretmen Görevinden Alındı

Aksaray'da, öğrencisi T.K.'yi (10) darp edip, boğazını sıktığı gerekçesiyle hakkında 1.5 yıla kadar hapis cezası istenen öğretmen Ali Rıza Y. (40) hakkında idari soruşturma kapsamında müfettişin raporunu hazırladığını ve karar için dosyanın Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildi.

Öğretmen Ali Rıza Y, görevden alındı.

Ne olmuştu?

Böyle Öğretmen Olmaz Olsun! Sınıftan Çıkardığı Öğrencisini Tekme ve Yumruklarla Dövdü

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
YORUMLAR
29.12.2021

Görevden alınması yetmez. Hiç bir özel eğitim kurumunda veya insanlar ile iletişime geçecek herhangi bir alanda iş bulamaması da garanti altına alınmalı.

29.12.2021

ve acilen rehabilite edilmeli...

29.12.2021

Bunu bir insanın başka bir insana, bir çocuğa yapması üzücü fakat bunu bir "eğitimcinin(!)" yapması daha da üzücü. Fuzûlî'nin dediği gibi; Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır. Saygılar.

29.12.2021

Tamam yaptığınız meslek çok zor, gittikçe de bu mesleği yapmak her anlamda zorlaşıyor, hakkınızı, karşılığını alamıyorsunuz ama hakkınızda bir iftira, yalan varsa bunun çözümü bu değil ki! Sana karşılık veremeyecek bir yavruya bu kin, öfke nedir ?! Bunun nasıl travmalara yol açacağını bilmiyorsan ve bu durumu, öfkeyi yönetemeyecekseniz bu işi yapmayın!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ