Akrabalarıyla Olan İlişkilerini Tek Bir Görselle Anlatarak Eğlendiren Takipçilerimiz

Twitter hesabımızdaki ve dio'daki takipçilerimizden böyle bir istekte bulunduk:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1.

Beyzazorlkl

2.

valentinalailaa

3.

seron_moon

4.

silaslanurr

6.

meervemsii

7.

ayysubaran

8.

aysufact

9.

aykasulee

11.

beyzaamanuryok

12.

smtzlyrt

13.

jokeperalta2

14.

serif__lloyd

15.

metisin_kizi

16.

vekilsadik

17.

yahualey

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
11.07.2020

Soran olursa benim akrabaya alerjim var

11.07.2020

Ben anne tarafımı tanıdığımı sanmışım .. Hem de onlarca yıl! Baba tarafımın çirkefliğini çocukluğumdan bu yana hissettim ama anne tarafım başka bir şeymiş gerçekten. Babam vefat ettikten sonra teyzemin dayımın , annemin kuzenlerinin maskelerinin maskelerinin bir bir düştüğüne şahit oldum . Düşünebiliyor musunuz öz teyzeniz kendi çocuklarının kızkardeşlerinin çocuklarından daha az başarılı olmasını, fiziken vasat oluşlarını hazmedemiyor . Kendi kızkardeşinin evinin düzeninden nefret ediyor , onun tarzını kıskanıyor. Onun satın aldığı mobilyalar , tadilata soktuğu mutfak kıskanılıyor . Hatta kendi kızkardeşine “ senin çocukların şanslıymış!” diyebiliyor . Kuzenlerimin sinsirellalığını anlatsam burada pasaj yetmez. Ne mi yaptım? Hepsine kalın bir çizgi çektim . Hiçbirisiyle artık konuşmuyorum . Selamı sabahı kestim. Çok rahatladım . Onlarsız dünya başka güzel . Gülümseyerek hatırladığınız anılarınız fazla değilse eksikliklerini de hissetmiyorsunuz.

İşte bu yüzden hiç biriyle görüşmüyorum . Teyzem yıllarca senin kızların erkenden evlenir dünya kadar da çocukları olur dedi durdu . Sebebi de babamın alkolik oluşu . Evden kaçıp gidermişiz ... Babam erkenden rahmetli oldu . Hepimiz yaşımızda evlendik kendi oğlu 17 yaşında evlendi . İki ablamın birer çocuğu var benim 2 tane . Onun çocuklarının büyük kızının 8 , oğlunun6,küçük kızının 4.... teyzem efsane dedikoducu olmayan şeyi var gibi gösteren bu kendide inanan biri . Baba tarafım da aynen öyle . Zaten çokta kalabalık bir sülalem yok o yüzden de görüşmemek en iyisi . Öyle rahat ki kafam . Annem de diyor keşke yıllar önce yapsaydım şunu diye . Oda görüşmüyor . Akraba akbabadır net...

Akraba mı? Vuhuuu yıllardır hiç birini görmedim :)). Memlekete gidiyorum kalıyorum bir otel de geldiğimi de kimseye söylemiyorum !! yiyorum ,içiyorum ,geziyorum dönüyorum .on numara aktivite. Zibilyon tane soru sorup arkamdan bıdı bıdı yapmalarıyla uğraşamam :).

TÜM YORUMLARI OKU (7)