AKP Yöneticisi Ömer Arvas, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Etti

AKP'nin Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'ın Sosyal Medya Koordinatörü olarak görevlendirdiği Ömer Arvas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'alçak' diyerek hakaret etti.

Arvas Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Kemal Kılıçdaroğlu bugün grup toplantısında yine haddini aşan sözlerle yeni bir alçaklığa daha imza attı. Bu edepsizlikleri yapmasındaki amaç partisindeki tecavüz olayının konuşulmasını engellemek için başka bir polemik oluşturmak. Tecavüzle ilgili “tek kelime” konuşmadı!' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı: "Suç duyurusunda bulunacağız"

Hakaret üzerine açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin avukatı Celal Çelik, AKP'li Ömer Arvas hakkında suç duyurusunda bulunup tazminat davası açacaklarını söyledi.

Çelik, 'Aynaya bakarak “alçaklık” ve “edepsizlik” tanımlamasını yapan ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden hadsize, haddini bildireceğiz. İvedilikle hakkında suç durusunda bulunup, ayrıca tazminat davası açacağız' dedi.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
01.12.2020

gün gelecek nasıl insanların içinde dolaşacaksınız bakalım. 3 nesil sizden nefretle bahsedecek..

01.12.2020

Kemal Kılıçdaroğlu'nun haddini aşan sözü neymiş? Adına politika denilecek her şeyde dibi gördüğünüzü dile getirmek haddi aşmak, Cumhurbaşkanına hakaret, vatan hainliği falan oluyor. Biat edip köle oldukları siyasetçi uğruna ölümler bile görmezden gelinebilir. Yeter ki satılmış medya kanalları ile çizilen pembe tabloya gerçekler dokunmasın.

01.12.2020

Kılıçdaroğlu'nun söylediği şeylere neden cevap vermiyorsunuz? Kozmik odanın kimin izni ile açıldığını, sınır kapısından giren terörist pkklilerin pişman değilim deyip ifade verip serbest serbest kimin izni ile gezdiğini, devletin kademelerine fetöcülerin yerleşmesine kimin göz yumduğunu falan hepsini söyledi, bunların hiç birine neden cevap vermiyorsunuz da hakaret yolu seçiyorsunuz? Ayrıca Kılıçdaroğlu tecavüzden adı geçeni partisinden ihraç etti, diyelim etmedi hakim ve savcı kendisinin elinde mi ? Haa kendisinin elinde olur çocuğu birisini araba ile ezer öldürür ve aklar o zaman haklı olursunuz ama elinde değil muhtemelen. Bu çocuğu birisini öldürür kısmı da tanıdık gelebilir belki size..

Pasif Kullanıcı
01.12.2020

Troller için benden amme hizmeti: O kadar maaş almalarına rağmen yaratıcı cevap bulamayacak kadar salaklar. Onlara ben akıl vermiş olayım: "Tüm bu işleri Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, filan yapmıştı. Recep Tayyip Erdoğan'ın hiçbirinden haberi yoktu etrafı Fetöcü danışmanlarla kuşatıldığı için. Haberi olduğunda hepsine yol verdi. Reis kandırılmıştı ama şimdi algıları açık, artık kandırılması mümkün değil"

TÜM YORUMLARI OKU (35)