AKP'ye Yakınlığıyla Bilinen Taha Hüseyin Karagöz'den TOGG Eleştirisi Geldi

AKP'ye yakınlığıyla bilinen, sosyal medyada etkili olan isimlerden olan Taha Hüseyin Karagöz'den kullanıcısı olduğu TOGG'a eleştiriler geldi. Karagöz 'hepimizin gururu' dediği TOGG için 'dostane' uyarılar yaptı.

Taha Hüseyin Karagöz, TOGG kullanıcısı olarak TOGG'da gördüğü hataları anlattı. TOGG'u eleştiren Karagöz, Tesla ile de karşılaştırdı.

TOGG'un Alaçatı'da yaptığı lansmanı eleştiren Karagöz, "Senin müşterin Erzurum'daki Ali Amca, Ayşe Teyze. Yerli marka diye alıyorlar. Alaçatı'daki insanlar senin müşterin değil" dedi.

Karagöz, "2 yıl geçmesine rağmen hala hız sabitleyici, şerit takibi gelmedi ama Trendyol uygulaması gelmiş. Şarj hatası veriyor ama Ziraat uygulaması getirmişler" diyerek TOGG'u eleştirdi.

"Siz rahat mısınız, ev yanıyor siz duvar dekoru yapıyorsunuz." diyen Karagöz, babası ile birlikte yaşadığı sorunu da anlattı.

'Bursa'da babamla beraber restoranda yemek yerken arabayı şarja bıraktık. Hata vermiş şarj almamış. Yemekten kalkıyorsun, şarj oldu diyorsun bir bakıyorsun hiç şarj olmamış. Yemekteyken kalkacaksın resetleme yapacaksın, dtc sıfırlama yapacaksın. Ne dtc'si, bilgisayar mühendisi mi millet? Sigorta sök tak, Tofaş mı bu ya?'

Tesla ile şarj istasyon ücretlerini de karşılaştıran Karagöz, kilowatt hesabını yaptı. Tesla'nın 7.2 TL'den şarj yaptığını söylerken, TOGG'un tüm teşviğe rağmen 9.60 TL aldığını söyledi. Karagöz, TOGG'u imalı şekilde Alaçatı lansmanı için bir kez daha eleştirerek sözlerini noktaladı.

Taha Hüseyin Karagöz'ün TOGG eleştirisi:

İngiliz Ekonomist Timothy Ash: "Mehmet Şimşek Olmasaydı, 2000-2001 Krizi Olurdu"
2017’de Lüks Bir Restorandaki Fiyatlar Günümüz ile Kıyaslandı
Ekonomist Murat Muratoğlu, Asgari Ücretli İçin Korkutan Zam Senaryosunu Açıkladı: En Fazla %20 Zam

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
08.09.2024

Ali Amcayla Ayşe Teyze aç karnını doyuramıyor hacı. Ne TOGG'u?

08.09.2024

Eski fetöcü çakma ülkücü de gelmiş. Sen konuşma istersen. AKP'nin yancıları sizi.

08.09.2024

Bir yörük atasözü der ki :Göç yolda düzelir. Togg düzelene kadar tanıtım sürecinde togga binenler audi mersı bemeve pasatlara geri dönüş yaptı 🤣🤣🤣 Yerli ve milli diye millete toggg kendilerine notogg🤣🤣🤣

08.09.2024

Aydın, Bolu ve İzmir'deki Yangınların Korkunç Bilançosu Havadan Görüntülendi: Binlerce Ağaç Kül Oldu Aydın, Bolu ve İzmir'de ormanlar cayır cayır yandı. Yanan alanlar drone ile havadan görüntülendi. Görüntüler, tahribatın boyutunu gözler önüne serdi. Ormanlardaki binlerce ağaç alevin etkisiyle kül oldu..

08.09.2024

Sen ne anlatıyorsun bacım

TÜM YORUMLARI OKU (32)