AKP'li Mahir Ünal'dan Sonra Netflix'ten de Açıklama Geldi: 'Türkiye’deki Üyelerimize Bağlılığımızı Sürdürüyoruz'

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Netflix tartışmaları hakkında, 'Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum' açıklamasını yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Netflix ise 'Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz' ifadelerini kullandı.

"Daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum"

'Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum.'

Netflix'ten de açıklama geldi: "Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz"

Webrazzi'de yer alan habere göre, Netflix'in Türkiye'den çekilme iddiasıyla ilgili en önemli açıklama ise biraz önce Netflix'in kendisi tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.'

Cüneyt Özdemir, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Netflix ve AKP arasındaki pazarlığın restleşmeyle sonuçlandığını ve Netflix’in Türkiye’deki dizi çekimlerini durdurduğunu iddia etmişti.

Netflix'in RTÜK Sansürü Nedeniyle Türkiye'den Çekileceği İddiaları Gündemde

İddiaların ardından Beren Saat de duruma tepki göstermişti

Beren Saat'ten 'Netflix Eşcinselliği Özendiriyor' Sorusuna Cevap: 'Siz Bastırsanız da Bir İnsanın Cinselliği Sadece Onu İlgilendirir'

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
20.07.2020

Şimdiye kadar kimsenin ben neftlixte şu diziyi izledim ve gay/lezbiyen olmaya karar verdim dediğini duymadım okumadım.. He dersenizki küçük çocuklar etkileniyor, netflix ücretli bir uygulama ve sanıyorum küçük çocuklarında o ödemeyi yapacak kredi kartlarını çıkarmaları için 18 yaşına gelmeleri gerekiyor.. Ayrıca çocuklara gerizekalı muamelesi yapmaya gerek yok, yasaklar sayesinde 10-12 yaşındaki çocuk VPN nedir, ne işe yarar gayet iyi biliyor..

20.07.2020

Çok doğru. 👏👏

20.07.2020

homofobi türk kültürü mü oldu şimdi de?

20.07.2020

Şu akp'liler bir sussun artık ya, sürekli ortalığı karıştırıyorlar. Sürekli negatif ve nefret kusan hareketler. Ülkeyi bir salın, kendi haline bırakın. İnternet yayınlarından para akma yolu bulamayınca engele gidiyorsunuz haraca doğru yol alıyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (27)