AKP'nin Joe Biden'ın Seçim Kampanyasına Bağış Yaptığı İddiası İsmail Saymaz'ı Şaşkınlığa Uğrattı

Gazeteci Özlem Gürses, AKP'nin Demokratların adayı Joe Biden'ın seçim kampanyasına kurumsal olarak destekte bulunduğunu, arka kapı faaliyetleri yürüttüğünü iddia etti.

Özlem Gürses'in açıklamaları stüdyodaki İsmail Saymaz'ı şaşkına çevirdi.

Saymaz, şaşkınlığını, "Biden'ın kampanyasına AK Parti bağış mı yaptı?" sözleri ile dışa vururken, Özlem Gürses iddiasını sürdürdü.

Gürses, 'Evet evet, yapabiliyorsun bu açık bir şey. Yazıldı bu.' diyerek iddiasını sürdürürken, Saymaz ikna olmayarak, 'İyi de arkadaşlar ben bilmiyor olabilirim, cahilliğime verin de, Biden'ı daha düne kadar muhalefeti örgütlemek ile suçlamıyor muydu AK Parti?' dedi. Gürses ise, 'Aynı tarihlerde çıktı bu haber...' diyerek yanıt verdi.

Saymaz, bu kez  'Kurumsal olarak mı yardım yapmış AK Parti?' diyerek Gürses'e bir kez daha sordu. Gürses ise, 'AK Parti'nin oradaki stratejistleri yaptı. ABD'de bir siyasi partiye bağış yapmak yasal bir şey.' sözleri ile ısrarını sürdürdü.

Kaynak: Cumhuriyet

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
05.11.2020

biliyoruz diyor, bilmiyoruz mk kanıtla, yazıldı, haberi yapıldı diyorlar, bu ülkede yazılan, haberi yapılan her şey doğru olsa, dünyayı rte yönetiyor, müthiş bi refah içerisindeyiz, çalmak çırpmak haram, bunların böyle olmadığını, insanların aç olduğunu söyleyen bizler ise vatan hainiyiz o zaman? Halk tv git gide chp'nin a haberi oluyor, yolsuzluk, eğitimsizlik, torpil, ihaleler vs. binlerce argüman varken hükümeti eleştirebilecek, kaynak gösterilmeyen bi söylemden yola çıkmak niye?

05.11.2020

kaynak götüm

05.11.2020

Nasıl bir yapılmış merak ettim . 1 milyon tl yolluyorsun mesela adamların hesabına geçene kadar 160bin dolarsa 120 bin dolar oluyor. Düz mantık hareket etmek lazım dünyanın en güçlü ülkesinin biri milyarder başkan biri de yıllardır başkan yardımcılığı yapmış birisi .Milyar dolarlık iş adamlarını arkalarına almışlardır. Temsili bir bağış mı acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (7)