AKP Milletvekili Gülpınar: 'Allah Bize Oy Verdiğiniz İçin Mahşerde Size Hesap Sormayacak'

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, 'Erdoğan'ı desteklemenin imanın şartı' olduğunu söyleyerek, 'Yarın mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak' dedi.

Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'da seçim bürosu açılışına katıldı.

AKP Şanlıurfa milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, İlçe Meclis Üyesi Adayı Celal Akıl'ın seçim bürosu açılışına katıldı ve AKP'li adaylar için oy istedi.

Konuşmasında Erdoğan'ı desteklemenin 'iman' gereğini olduğunu belirten Gülpınar, 'Mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak.' dedi.

Gülpınar'ın konuşmasının tamamı şu şekilde:

Allahü Teala sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor, bu emir hepimiz için geçerli. Sadece yöneticiler için idareciler için geçerli değil. Herkes için. Halk için de geçerlidir. Halk emaneti nasıl verir? Sandığın başına gider, oyunu atar ve emanetini verir. Allah size bir emanet veriyorsa, bunun hesabını soracak demektir. Bunun hesabı nerede olacak. Ahirette olacak. Şimdi Allah hepinizden razı olsun. Bize bu emaneti verdiniz. Ben de gönül rahatlığıyla, vicdan rahatlığıyla size diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak.

Gülpınar'ın sözleri, sosyal medyanın da gündemindeydi...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
03.03.2019

40 cocuga Ensar Vakfında tecavüz edip üstünü örtmeye çalışan Akplilerden yana mi olacak Allah.? Yoksa biz yapsak sahtekarliktan hapse gireceğimiz sahte diploma ile bir yerlere gelenlerden yana mi Allah.? Yoksa bir yuzugumle geldim duyarsaniz zengin oldum bilin ki calmisimdir diyerek katrilyoner olanlardan yana mi Allah.? Yoksa katil oglu hapis yatmasin diye her turlu yalana sahtekarligi secenlerden yana midir Allah.? Yada oglu askere gitmesin diye sahte curuk raporu alip sonra vatan millet sakarya diyerek halki kandiranlardan yana midir Allah.?

03.03.2019

Daha binlerce yalan sahtekarlik var da neyse yazmaya gerek yok darbeye bile inanan otuz milyon zavalli varken bu adamlari gercekten Allah'la islam'la bagi oldugunu dusunen oy vererek cennete gideceğini falan düşünen de milyonlar vardir... inege atese tapanlarla cok dalga gectik bizimkiler daha cahil daha sapkin daha şirkçi çıktı

03.03.2019

Bunlar ülkeyi batırdılar ama yine de oyum akp diyen teyzeler için bu söylemlerin pek önemi yok.Yarın çıkıp Kuran çevirisi yanlış olmuş Muhammed son peygamber değil,kainat liderimiz müjdelenmiş deseler ona bile inanacak kesim var o yüzden bu tarz konuşmalara şaşırmıyorum artık.Bunların tersi açıklama yapsalar asıl o zaman şaşırmamız lazım.Umarım bu günleri kazasız belasız atlatırız,karşımızda ki cehalet ve onu yenmek imkansıza yakın.

04.03.2019

korkuyorum bi gün çıkıp sırat köprüsünüde biz yaptık diyecekler diye

Pasif Kullanıcı
05.03.2019

Koptum. "Bizden önce ahirete gidilmiyorduuuu. O yolları biz yaptık" diyecekler.

TÜM YORUMLARI OKU (110)