AKP Milletvekili Çamlı İmamoğlu'na 'Pattadanak Önümüze Çıktı' Dedi ve Ekledi 'Horolop Şorolop Bir Zihniyet'

"Nereden ve nasıl atıldığı belli olan biri"

AKP’li vekil Ahmet Hamdi Çamlı, Recep Tayyip Erdoğan ile İmamoğlu’nu kıyaslayarak, 'Tayyip Erdoğan’ın 1970’lerdenberi bir background'u var adamın. Ama bu öyle değil ki. Bu pattadanak önümüze çıktı. Nereden ve nasıl atıldığı belli olan biri' dedi.

Çamlı, sunucunun “Nereden ve nasıl atılmış” sorusuna ise 'Stratejik bir şehir olan İstanbul’un milli bir zihniyetten alınıp horolop şorolop bir zihniyete teslim edilmesi demek' cevabını verdi.

Literatüre birçok kelime soktuğunu söyleyen Çamlı ‘Horolop şorolop zihniyeti’in tanımını şöyle yaptı:

'Ne demek bu horolop şorolop zihniyet. Ben kendisini bir ihanetle suçlamıyorum. Horolop şorolop adamın derdi şudur. Benim bu şekilde literatüre soktuğum çok kelimeler var. Horolop şorolop zihniyet adam günü birlik adam, yevmiyeci yani, günlük adam, derinliği olmayan adam, ilerisi olmayan, backgroundu olmayan, basit kar için her şeyi yapabilecek adam.'

"İstanbul'a bir daha belediye başkanı bile olamaz"

'Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olur mu?' sorusuna ise Çamlı, 'bu pazar seçim yapılsa İstanbul'a bir daha belediye başkanı bile olamaz' cevabını verdi. İmamoğlu'nun yüzde 25 oy alamayacağını ama o dönem bir rüzgar estirildiğini söyleyen Çamlı, İstanbul ve Ankara’da yaşanan durumun bir reklam arası olduğunu ve AKP’nin bu illeri tekrar geri alacağını, İmamoğlu'nun 5-6 aylık bagajının kendisini Beylükdüzü'ne başkan bile yapamayacağını söyledi.

"Atatürk’e saygı duyuyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil"

Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyor musunuz? Sorusunu cevaplayan Çamlı, 'Ben Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duyuyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Yapılan işleri yanlış görüyorsak bunu söylemeliyiz. Ben harf inkılabını yanlış buluyorum. Kıyamet gibi bir hata. Bunu söylemek gerekiyor. Ama milli mücadele dönemindeki Atatürk’e sözüm yok. 1924 sonrasını tartışmalıyız. İtirazlarımız orada bizim' diye cevapladı.

'Kendi hesabım var, neden fake bir hesap kullanayım?'

Sosyal medyada sürekli gündem olan Yeliz sahte hesabını kullandığı iddiaları hakkında ilk kez açıklama yapan Ahmet Hamdi Çamlı, 'Yok öyle bir şey. Benim zaten kendi hesabım var. Neden fake bir  hesap kullanayım? Zaten oradaki görüntüler başka bir videoda var. Yani benim olmadığım, hesabın bana ait olmadığı çok açık' dedi.

Çamlı'nın açıklamaları sosyal medyanın da gündeminde👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
YORUMLAR
18.11.2019

bu "kalitede" adamlarin degil devletde mevki almalari herhangi bir nedenden gundemimize girebiliyor olmasi bile ulke icin cok buyuk aci.

18.11.2019

Seni aday yapan partiye mi kızayım, sana oy verip vekil yapan dingillere mi kızayım, sana mı kızayım bilemedim şimdi...

saray soytarısı!

TÜM YORUMLARI OKU (79)