AKP'li Veysel Eroğlu'undan Gençlere Yönelik 'Mükemmel' Açıklama: 'Z Kuşağı Yoktur'

AKP Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Danışma Meclisi toplantısında AKP’ye katılan gençlerin rozetini takan AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, “Z kuşağı yoktur, Asım'ın Nesli vardır. Onlar da AK Parti’ye yoğun bir şekilde katılıyorlar” dedi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre gündeme dair açıklamalarda bulunan Eroğlu, parti’ye katılan gençlere rozet taktı. Eroğlu burada “Z kuşağı yoktur, Asım’ın nesli vardır. Onlar da AK Parti'ye yoğun bir şekilde katılıyorlar” ifadelerini kullandı.

CHP, Eroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi

CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, AK Partili vekil Eroğlu'nun Z kuşağına ilişkin sözlerine tepki gösterdi.

Z kuşağının AK Parti iktidarından şikâyetçi olduğunu kaydeden Peynirci, şunları kaydetti:

“Sayın Veysel Eroğlu’nun söyleminin tam tersine Z Kuşağı yönetimden şikâyetçi ve ilk seçimlerde iktidarı değiştirmeye kararlıdır. Gençlerimiz daha yaşanabilir, daha adil, daha özgür ve gelecek kaygısı duymadan yaşamak istemektedir. Sayın Eroğlu’nun şunu bilmesini isterim ki; Görmezden gelmeye çalıştığınız Z Kuşağı ilk seçimlerde bu iktidarı değiştirmekten yana tercihini kullanacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkemizi ve geleceğimizi, biz gençler yeniden inşa edeceğiz.”

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
25.10.2021

Gandhi'nin de dediği gibi ''önce seni görmezden gelirler sonra sana gülerler sonra seninle dövüşürler ve sonra sen kazanırsın''

25.10.2021

Bunlar her sorunu görmezden gelir, evet z kuşağını görmezden geliyorlar çünkü onlara göre bir sorun çünkü gençler artık muhalifler oradan oy çıkmayacak onlara. Gençleri kazanmak yerine yok saymak daha kolay için.

25.10.2021

Asımı Kazımı yok.Küreselleşme,Teknoloji ve İnternet Çağındayız.Aklı başında,zekası ortalamanın biraz üstünde bir genci masallarla,sloganlarla kandırmanız mümkün değil !

TÜM YORUMLARI OKU (19)