AKP'li Vekile Göre Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetimine Atanmasını Eleştirenler 'Vatan Sevgisinden' Şüphe Etmeli

Eski güreşçi Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank yönetimine atanması tepkilere neden olmuştu. AKP Adana Milletvekili Tamer Dağlı, atamaya gelen eleştirileri “Eğer Hamza’dan rahatsız oluyorsanız vatan sevginizden şüphe etmeniz lazım” sözleriyle savundu.

Yerlikaya'nın Vakıfbank yönetimine atanması 'Doları kündeye getirecek' yorumlarına neden olmuş 'liyakat' tartışması başlatmıştı.

Eski Güreşçi Hamza Yerlikaya, Vakıfbank Yönetimine Atandı: 'Doları Kündeye Getirecek'

Yapılan eleştirilere AKP Milletvekili Dağlı Meclis'ten yanıt verdi.

Meclis Genel Kurulu’nda AKP Grubu adına söz alan Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Yerlikaya’nın atanmasını, “Bu bankaların sporla ilgili hizmetleri de var” sözleriyle savunduktan sonra eleştirilere yönelik de yanıt verdi. Dağlı, “Ağırlıklı olarak eleştiriler, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmuş, “Asrın Güreşçisi” dediğimiz Hamza Yerlikaya üzerinde yoğunlaşmaktadır. Hamza Yerlikaya bu vatanı seven, bayrağını seven, ülkesini seven ve İstiklal Marşı’mızı defalarca okutan, bu bayrağı defalarca dalgalandıran bir sporcumuzdur. Hamza Yerlikaya gibi bu vatanı seven bütün sporcularımıza ne yapsak azdır” dedi.

Dağlı'nın sözlerine İYİ Parti sıralarından tepki geldi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Dağlı’ya “Senin terazin tartmaz bizim vatan sevgimizi” sözleriyle yanıt verdi.

AKP'li vekilin sözleri sosyal medyada eleştirildi. Bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR

Muhtar olmayacak adamı CB yaparsanız, yerlikaya' nın Vakıfbank' a atanmasına niçin laf ediyorsunuz ki? Unutmayın RTE' nin önünü açan adam Deniz Baykal' dı. O yüzden Şu andaki MHP neyse, o durumdaki CHP de aynıydı.

Pasif Kullanıcı
18.06.2020

"VATAN" kavramının ne olduğundan haberiniz var mı ki sevgisini sorgulama seviyesine geçtiniz..Vatan ve dini paravan olarak kullanmaktan vazgeçin artık baydı..

18.06.2020

alkışladım ve katılıyorum.

Pasif Kullanıcı
18.06.2020

Siktir git derler adama. Ne kılıf uyduracağını bilemiyor piç. Şu itler yüzünden fantastik küfürler türemeye başladı.

TÜM YORUMLARI OKU (51)