AKP'li Vekilden Yunanistan'a Tehdit: 'Oyun Oynamayın Sizi Vururuz'

Yunanistan ile Kardak adaları nedeniyle aramızda yaşanan gerginlik üzerine AKP İzmir Milletvekili ve Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık'tan sert çıkış geldi. Kocabıyık, 'Yunanistan'ı uyarıyorum. 1996 da bir korkak amiralin sayesinde kurtuldunuz. Bizimle Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz!' dedi.

AKP'li Kocabıyık Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Yunanistan'ı uyarıyorum: 1996 da bir korkak amiralin sayesinde kurtuldunuz. Bizimle Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz!' diyerek Yunanistan'ı tehdit etti.

Başbakanlığı döneminde Tansu Çiller’in danışmanlığını da yapan Kocabıyık, '1996 yılında Başbakan Çiller Kardak'ta Yunan gemilerini batırın talimatını verdi. Dönemin korkak deniz komutanı bu emri yerine getirmedi' iddiasınıda bulundu. Kocabıyık, sonraki tweetinde de 'O gün siyasi talimat yerine getirilmediği için Ege'de yunan şımarıklığı devam ediyor. Ama Yunan şunu bilmeli. Türkiye 96 Türkiye'si değil' dedi.

Kocabıyık'ın o tweetleri 👇

Kocabıyık'ın sözleri sosyal alemde de konuşuluyor...

Popüler İçerikler

Taksiciler, Martı TAG Çağırıp Tehdit Etti: “Kan Dökülecek Bak Kan!”
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
01.02.2017

Rusya'ya mı güveniyorsunuz ? yani biz Yunanistan'a savaş açsak Rusya arkamızda olacak öyle mi ? birincisi sorum bu, ikincisi Yunanistan'ın yalnız olduğunu mu düşünüyorsunuz ? :) sıradan bir millet vekili olan bu şahıs hangi götüne güvenerek böyle bir konuşma yapabiliyor ? Türkiye Cumhuriyeti adına konuşma yapma yetkisini bu andavala kim verdi ? Erdoğan söylerse olay çıkar diye mi bu sıradan herif söylüyor ? Kafamda çılgın sorular..

01.02.2017

yorma o olmayan beynini

01.02.2017

Yunanistandan cevap geçikmedi: Vur banahğ, ah ah vur banağh.

02.02.2017

Sen yunanistanı vurursun eyvallah da abileri gelirse sıkıntı büyük :D

TÜM YORUMLARI OKU (63)